Üllatuma paneb neiu suhtumine vahekorda kui millessegi eriti häbiväärsesse. Sama kompleksi vastu olen ka varem põrkama pidanud. Ilmselt antakse paljudele juba koduseinte vahelt emapiimaga kaasa dogma, mille kohaselt meespool tahabki kogu aeg intiimses tegevuses aega veeta. Samal ajal naise vajadused olevat kordades väiksemad. Minu suureks rõõmuks on elutee siiski ristunud ka nende õrnema soo esindajatega, kellele pakub magamistoas toimuv elutervet huvi. Ega niisama öelda, et sinna ruumi jääv toimetamine ehitab kooselule tugeva alusmüüri.

Just eelmises suhtes saingi omale kaasa ühe olulise tarkusetera, mida jõudumööda ise edasi külvan. Nimelt veenis partner mind, et seks on hea ja see on elu loomulik osa. Kordades kergem on end täisväärtuslikuna tunda, kui selle teadmise omaks võtad. Muidugi nõuab see kurikuulus hea seks ka oskuslikku lähenemist ja oma kaaslase ootuste väljaselgitamist. Niisama võib puid raiuda Tihemetsa laasikus. Linade vahel lõpeb see siiski katastroofiga.

Püsisuhte kohutava viljelejana olen igas pikemas kooselus kokku põrganud huvi kadumisega naise puudutamise vastu. Oma panuse annavad mingid tüütud argimured ja ajuvabad armukadetsemised. Ühel hetkel tunnedki, et ei taha teise vastu hea olla ja võtad ta niisama kaissu või keerad lihtsalt selja. Ja uskuge mind - argimured ja armukadedus saavad sellest kena rammumulda juurde! Päris tihti muutub see väetis nii vängeks, et tuleb tung jälle uuele ringile minna. Vana suhe ju ei paku enam midagi ja kõik huvitavamad teemadki on mitu korda läbi hekseldatud.

Lugejad on mulle ette heitnud, miks iga kord valin lähemalt tutvumiseks meelega kõlbmatu suhtekandidaadi. Ilmselt tekib teatud vanuses ja teatud arvu liivajooksnud kooselude järele enese alalhoidmise soov. Ei tahagi enam ülepeakaela armuda ja ühiseid hetki aastateks meenutama jääda. Eks oma osa selles meenutamises ole ka vapustaval üksmeelel magamistoas. Mõne naisega siin ilmas õnneks ikka saab nii seksist rääkida kui ka praktilisi ülesandeid lahendada. Ikka inimkonna arengu huvides.