Muidugi, see ülihoolitsetud kest köidab esmavaatlusel kiiremini ja paneb südame põksuma praktiliselt igal mehepojal. Kel aga kõrvade vahele ka ajaga midagi tekkinud on, siis huvitab vahel ka sisu. Hüper-super tibinas ei pruugi sisu leiduda, kuna selle arendamiseks pole kunagi vajadust olnud. Kõik uksed ja aknad on avanenud vaid ripsmete volksutamise ja büsti üles sättimise peale. Trofeenaiseks selline väljanäitus muidugi kõlbab, aga tühja pakendiga võib pikapeale igav hakata. Eriti veel siis, kui tühi pakend tujutsema kukub.

Samal ajal olen mitmeid kordi tugevalt üllatunud, kui huvitavaks võib osutuda mitte nii piitspeenikeseks treenitud-dieeditatud kunstripsmeteta ja push-up rinnahoidjata naisterahvas. Sõna otseses mõttes on võimalik armuda inimese olemusse ja mitte nii palju tema silmipimestavasse pakendisse.

Tagasihoidlikuma välimusega naisega suhtes olles võib teatud hetkel üles kerkida veel üks küsimus. Kuna välimus ei võimalda seda kõige-kõigemat rasvase rahakotiga alfaisast koju tarida, siis kas siis valis ehk naine selle ainukese rumala, kes tema vastu huvi üles näitas? Kui ta vaid saaks, siis kas ta oleks hea meelega selle kõige mehisema ja kaunima lõviga kogu džunglis? Ilmselt mõtleb naine oma leitud mehe kohta sama — miks see mees valis minu, kui ma ei ole kõige ilusam ja ideaalsete kehamõõtudega?

Aga miks ta siis selle mitte nii ideaalse välise poolega naise valis? Sellepärast, et selle kaaslasega on õhtul koju saabudes võimalik rääkida. Ei pea kuulama, kuidas täna mingis ilusalongis läks ja kui lahe video ikka kuskile postitati ning kui mitu laiki naise uuele profiilipildile laekus. Selles naises on rohkem sisu ja vähem välist tühja blingi, mis aja jooksul kiirelt igavikku kaob. Ühel hetkel asenduvad ihaldatud kümnepallise naise meigikotis ilutarvikud ravimitega ja välimusele enam loota ei saa!