Sea aasta kujuneb paljudele Amburitele isiklikus elus vägagi edukaks. Eriti pereinimestele. Kuigi lapse sünd võib tuntavalt halvendada rahalist seisu, ei tohiks just seetõttu tööpakkumistest keelduda. Suve lõpuks parandab Ambur oma majanduslikku olukorda nii hästi, et võib endale midagi kallihinnalist soetada.

Vallalisele Amburile lubab uus aasta armastust esimesest silmapilgust. Võimalik, et see on juba tuttav inimene, ent Sea aastal paistab ta täiesti eriline ning Ambur vaatab teda armunud ja imetleva pilguga.

Vastastikune tunne lisab Amburile enesekindlust. Isegi siis, kui kallim peab mõneks ajaks ära sõitma, pole see Amburi jaoks probleem. Tõeline armastus on ju igavene.

Oma iseloomult muretu ja hajameelne Ambur püüdis Koera aastal mitmeid asju üheaegselt teha ning sai kõigega ka imekombel suurepäraselt hakkama. Kahjuks ainult majanduslikku heaolu ei õnnestunud saavutada. Tulud ja kulud olid pidevalt võrdsed. Alates 5.veebruarist soovitab horoskoop järgida Kollase Maa Sea soovitusi, kuna nendest hakkab sõltuma paljude algatuste edu.

Talve lõpul asub Ambur lõbutsema, mööda kauplusi käima ning seiklusi otsima, seetõttu pole tal aega aktiivset tööd teha. Peab aga arvestama, et kui sattuda avantüüridesse ning riskantsetesse ettevõtmistesse, siis võib väga palju kaotada.

Uuel aastal võiks asutada oma ettevõtte ning teha endale selgeks äri teoreetiline pool. Siis õnnestub kevadel mitte ainult edeneda, vaid ka teenida korralikult. Kui siis raha on liiga palju kogunenud, tuleb see kusagile kasulikult paigutada. Näiteks on võimalik oma kaubale suurepärast reklaami teha ning see siis välismaistele partneritele maha müüa.

Kevadel on oodata palju sõite. Ambur jumaldab reisimist, seetõttu ei tunne ta teel olles väsimust. Vastupidi, reisil võib kohata inimest, kellesse Ambur armub. Uue aasta horoskoop lubab Amburile romantikat ja kirge, mis võivad kiiresti isegi püsisuhteni juhtida.

Pere loonud Ambureid ootab kevadel imeline sündmus — lapse sünd. Algavad kodused toimetused ja hooled ning see rõõmustab kõiki lähikondlasi.

Paraku võib uuel aastal tekkida raske rahaline seis. Et sellest välja pääseda, tuleb lisaks õppida uut ametit ja ka põhitöökohal hommikust kuni hilisõhtuni vaeva näha. Autost ei ole mõtet esialgu unistadagi, kuigi veidi hiljem võib see unistus täituda.

Kogu perega on parem mere ääres puhata. Sügisel läheb tarvis jõudu ja energiat.

Kui Amburil on oma ettevõte, tuleb tal olla eriti ettevaatlik, seda just suhtlemisel konkurentide ja välispartneritega. Intuitsioon ei vea alt ning Ambur lõpetab suhte nendega, kes valetavad või raha varastavad. Ent võitlus võib kujuneda raskeks.

Loomingulised puhangud realiseeruvad sügise keskpaigaks. Amburil on arvukaid ideid ning ta ilmutab vastutusvõimet igas väiksemaski pisiasjas. Ei tasu kurvastada ka siis, kui miski esimesel korral ei õnnestu.

Oma puudustest tuleks jagu saada, eriti kergemeelsest ellusuhtumisest. Siis kaovad kõik tõkked eesmärkide saavutamise teel.

Armastus

Ambur pole iialgi austajatest puudust tundnud ja ka uus aasta pole siin mingi erand — peadpööritavaid romaane ja armuavaldusi jätkub. Sellisest tunnete ja kirgede tulvast võib vaene Ambur lausa väsida.

Oluline on vaid, et ise ei teeks rumalusi ning suudaks partneriks valida tõeliselt usaldusväärse inimese. Oma emotsioone tuleb õppida vaos hoidma ning ka mõned psühholoogia-alased raamatud peaks läbi lugema, et vältida avantüüridesse sattumist.

Ambur on iseenesest niivõrd võluv ja positiivne inimene, et kahjuks saadavad teda kõikjal kadedad pilgud. Kui ei taha konfliktidesse sattuda, siis tuleks üritada korralikult käituda. Uuel aastal on varuks ka mõned katsumused, mis aitavad isiklikus elus õige otsuse langetada. Ja pole mingit mõtet oma võistlejatega kakelda, milleks nii madalale laskuda?

Amburiga abielluda soovijaid on mitmeid. Ent Ambur väldib kõigest väest köidikuid. Järelikult pole ta veel kohtunud inimesega, kellega koos tahaks kuni vanaduspäevadeni elada.

2019.aasta horoskoop soovitab tähelepanu pöörata vanadele tuttavatele. Võimalik, et nende seas on keegi, kellega on huvitav suhelda, mitte üksnes banaalselt flirtida.

Raha

Uskumatu jõuga edasi pürgiv Ambur saavutab Sea aastal enneolematut edu. Ta mitte ainult ei liigu mööda karjääriredelit üles, vaid teenib ka suure hulga raha.

Uuel aastal soovitatakse Amburile kasutusele võtta ammused ideed, millised on juba pikka aega kusagil mälusoppides tolmu kogunud. Amburist saab kadestusväärselt vastutustundlik töötaja ning seetõttu jäävad konkurendid vaikselt vaid kõrval õhkama. Jah, Ambur asub kulutama rohkem kui kokku hoidma, ent see on talle lubatud. Seda enam, et rahaline seis on lõpuks tõeliselt pilvitu.

Uus aasta võib pakkuda huvitava töökoha mitte üksnes kodukohas, vaid ka välismaal. Ent Ambur jõuab alati kõike. Kasuks tuleb nüüd keelte õppimine, et oma äripartneritega vabalt suhelda saaks.

Sea aastal soovitatakse Amburile ka mingi summa heategevuseks annetada. Vaesemaks sellest ei jää, ent abivajajaid ja haigeid saab reaalselt aidata.

Tekib ka võimalus paigutada raha ärisse.

Uuel aastal tuleb julgelt oma andeid ilmutada — neid on Amburil terve hulk.

Aasta lõpus kokkuvõtteid tehes võib olla rahul ning korraldada uhke peo nendele, kes on Amburit aidanud ja moraalselt toetanud. Ka lähedasi ei tohi unustada.

Tervis

Elurõõmus Ambur võib Sea aastal kergesti depressiooni langeda. Ilma närveerimiseta ei saagi ju hakkama, ent milleks igat tekkinud olukorda üle dramatiseerida?

Uuel aastal soovitatakse Amburile juua rahustavaid jooke, et mitte üleliia endast välja minna ja haiglasse sattuda. Ka hambaarsti juurde peab minema. Muidu võib jääda ilma oma veetlevast naeratusest. Kurku tuleb hoida ning külmetada ei tohi — külma ilmaga ilma mütsita õue ei minda! Vastasel juhul ei pääse angiinist ega bronhiidist.

2019.aastal tuleb oma organismi karastada ning immuunsüsteemi tugevdada. Vesi, õhk ja sport — nendele tuleb tähelepanu pöörata.

Et liigesed ja selg ei valutaks, on abiks fitness ja jooga. Nii pole aasta lõpuni vaja tervise pärast muret tunda.

Allikas: Astroscope.ru