Sea aastal tekib võimalus õppima minna või siis oma kvalifikatsiooni tõsta. Paljud Kaalud omandavad täiesti uue eriala, mis avab neile uusi võimalusi arenemiseks.

Suhtluses lähedaste inimestega peab aga olema palju arvestavam ja tähelepanelikum. Neid ei tohi mingil tingimusel unustada.

Tervis on uuel aastal korras. Eriti siis, kui prioriteetideks saavad sport, ujumine, karastamine ning õige toitumine. Vähem tuleb kanget kohvi juua, suitsetamisega peab hüvasti jätma ning kahjulikud toidud unustama.

Ette on näha saatuslik kohtumine. Kaalud armuvad inimesse, kellest saab ka usaldusväärne ja mõistev sõber. Aasta keskel otsustatakse juba koos elada.

5.veebruaril võtab sümpaatne Siga Koera käest juhtimise üle. Kaalud peaksid nüüdsest olema täpsemad, korralikumad ning suhtuma tõsiselt kõikidesse elus ette tulevatesse olukordadesse.
Uuel aastal leiavad Kaalud palju uusi sõpru, äripartnereid ning ka austajaid. Kõik imetlevad Kaalusid, aplodeerivad neile seistes ega ürita nende autoriteeti õõnestada.

Kui Kaalud hiilgavad kevade hakul oma annetega, siis naeratab neile kõikjal õnn. Isegi armuasjades sujub kõik just nii, nagu Kaalud ise soovivad. Uuel aastal tasub ka järglaste peale mõtlema hakata.
Abielus olevatel Kaaludel on olemas kõik võimalused olla erakordselt heades suhetes oma sugulastega. Silmapiiril pole ei riidusid ega etteheiteid, kui just Kaalud ise mingit erusaamatust ei tekita. Lähedased külvavad nad üle kingitustega, mis pole üksnes meeldivad, vaid lausa hädavajalikud.

Uus aasta tõotab tulla rahaliselt väga tulus. Terve suve ja pool sügist on seis pilvitu. Kaalud võivad isegi loteriiga võita või siis pakutakse neile välja uus ja hästitasuv töö. Siga võib isegi lisatööd pakkuda. Silmas tuleb vaid pidada, et osa vahenditest tuleb heategevuseks ära anda.

Iseloomult heatahtlikud ja positiivsed Kaalud tulevad suurepäraselt toime ka konkurentidega. 2019.aasta prognoos hoiatab siiski selle eest, et kusagil päris lähedal võivad end peita valelikud ja salakavalad isikud. Need võivad mitte üksnes petta, vaid lausa ilma rahata jätta. Ent Kaalud endaga juba mängida ei lase. Kui siis lõpuks on tunda suurt väsimust, tuleb võtta puhkus ning end kõigest välja lülitada.

Kaalude ellu on uuel aastal ette nähtud suur hulk seiklusi ja avantüüre, mistõttu ei tasu endale reisimist või kaugete sõprade külastamist keelata. Tuleb vaid valida selline suund, milline oleks rahulikum ja ka mitte kõige kallim. Muidu võib suure hulga raha lihtsalt tühja-tähja peale ära raisa. Samas peab veel ju kodus remonti tegema ja sügisel lapsed kooli saatma.

Tähelepanelik tuleb olla lepingute sõlmimisel ja dokumentidele alla kirjutamisel. Kui kõik õnnestub ning mõjukad inimesed pakuvad toetust, võib aasta lõpus kergendatult hingata.

Armastus

Uus aasta tõotab Kaaludele õnne ja armastust tuua, kui just armsamad liiga armukadedad pole. Kaalud väsivad kiiresti kahtlustustest ja tunnete kontrollimisest. Seega tuleb kohe selgeks teha, millist suhet eelistatakse. Initsiatiivikad ja nutikad Kaalud on uuel aastal armuasjades eriti edukad. Armastus osutub kauniks muinasjutuks, kui oma armsamat täiesti usaldada. Siga küll jälgib kaugemalt mängu, et näha, kuidas Kaalud hakkama saavad. Vahele ta siiski ei sega, seega tuleb endal oma elus selgusele jõuda.

Uus aasta võib tuua palju romantikat, kutseid kohtamistele ning isegi abieluettepanekuid. Siin tulebki ohjad otsustamiseks enda kätte võtta.

Kaaludki unistavad ju oma elukaaslasest. Paraku tuleb teel õnnele olla kannatlik ja vaoshoitud. Kui on tegemist väärika inimesega, siis tuleks ta eelkõige kutsuda teatrisse või kontserdile, mitte aga lähimasse õllekasse.

Uuel aastal võib toimuda ootamatu kohtumine, mis tekitab reaalseid mõtteid abielust. Abielu on küll tore asi. Kui aga Kaaludel pole veel oma ringiuitamisest küllalt saanud, siis on parem abiellumisega veel oodata.

Kaalud ei peaks kordama oma minevikus tehtud vigu. Kui isiklik elu hetkel ei laabu, tuleks maha rahuneda ja asuda olmeprobleemidega tegelema. Armastus tuleb õigel ajal kindlasti.

Raha

Sea aastal avanevad kõik uksed nende Kaalude ees, kes ei põlga aktiivset tööd ning üritavad parandada oma rahalist seisu. Soovitu saavutamiseks ning eduka karjääri tegemiseks tuleb uutele projektidele otsida originaalseid lahendusi.

On oodata mitte ainult edukat asjaolude kokkulangemist, vaid ka kogenud ja mõjukate tuttavate toetust. Kui on soov saada hea ametipost, tuleb õppida ja infot koguda, mitte vaid tööl istudes laiselda. Raha on just nii palju, kui oma tööga välja teenitakse. Vahendid tuleb paigutada vaid tulutoovatesse ettevõtetesse. Vältima peab avantüüre ja riskantseid ettevõtmisi.

Kui Kaalud suhtuvad tõsiselt oma töösse ega lõbutse liialt sõpradega, on oodata head raha-aastat. Uuel aastal on ette näha kasulikke lähetusi, tööd välismaal ning isikliku ettevõtte rajamist. Ei tohi vaid karta professionaalseks arenemiseks vajaminevaid muutusi.

2019.aasta lõpuks mõistavad Kaalud, et on head tööd teinud ning nüüd võib veidi puhata ja teenitud raha abil ka meelt lahutada. Jah, on hea kokku hoida, kuid mitte nii, et ei lubata endale jäätist või moekamaid rõivaid.

Tervis

Uuel aastal peab tähelepanelikult oma tervist jälgima. Ei tohi unustada tervislikku toitumist ega organismi karastamist.

Hommikuvõimlemine pole üksnes lastele mõeldud. Kaaludelegi tuleb see kasuks, kui sellega süstemaatiliselt tegeleda. Hommikusöögiks - kaerahelbepuder, siis kontrastne dušš, õhtul aga jooga. Kõik on lihtne, vaid laisk ei tohi olla. Mida rohkem naeratada ja naljatada, seda mõnusam tundub elu.

Kaalud ei tohi mitte mingil tingimusel asuda end iseseisvalt ravima ega endale interneti abil diagnoosi panema. Selleks on ikkagi arstid olemas.

Ei tohi end nii füüsiliselt kui ka psüühiliselt üle koormata. Olgu kõik mõistlikkuse piires oma rõõmuks, mitte vägisi. Pole vaja tähele panna neid, kes püüavad inimesi nimme tasakaalust välja viia. Peab olema rahulikum ning soovima head ka neile, kes just erilised sõbrad pole. Oma tervis ja hingerahu on ikkagi kõige kallim.

Allikas: Astroscope.ru