Sea aastal tuleb oma tööde graafikut selliselt planeerida, et aega jääks ka lähedaste jaoks. Ning ka tervise eest tuleb hoolitseda. Lõvi pole just rauast tehtud, et võiks 24 tundi ööpäevas tegutseda. Seetõttu tuleks sagedamini puhata ning võimelda, et oma lülisamba eest hoolt kanda. Kui aga pea hakkab valutama või liigesed tunda andma, peab kiirustama arsti juurde.

Armastus ei lase end kaua oodata ning Lõvi tutvub inimesega, kellest saab kogu tema maailm. Kohtumine leiab aset reisil ning üpris ootamatult. Võimalik, et uuel aastal peab Lõvi lahkuma oma kodulinnast ning koos armsamaga ära sõitma.

See otsus tuleks siiski hoolega läbi mõelda, et pärast ei peaks kahetsema. Kuigi on olemas tõenäosus, et teisel maal või teises linnas leiab Lõvi oma koha päikese all ning teeb karjääri. Sea aasta lõpus võib perre sündida beebi.

Koera aastal elasid Lõvid sundimatult ja lõbusalt, seetõttu ootavad nad ka Sea aastal üksnes meeldivaid sündmusi ja edasiliikumist tööl. Ent ainult selle peale loota küll ei tasu. Ka endal tuleb hoolega tööd teha ning igas ettevõtmises initsiatiivi näidata. Kroon tuleks peast võtta ning aasta peremehe Seaga tema valitsemise ajal heatahtlikult ja allaheitlikult käituda. Vaid siis laabub kõik suurepäraselt.

Veebruaris peab Lõvi oma vanade asjade ja probleemidega tegelema. Tööl on õhkkond pingeline, seetõttu tuleb eeskuju võtta nendelt kolleegidelt, kes juhtkonna soosingus on. Muidu läheb kõik allamäge.

Lõvi peaks ka oma loomingulisi andeid ilmutama, et tõestada maailmale, kui andekas ta on. Edu naeratab Lõvile tegelikult igas suunas — kunstis, poliitikas, pedagoogikas ja äris.

Paraku ei tuku ka konkurendid, seega peab Lõvi olema äärmiselt ettevaatlik. Rahaküsimustes peab olema ülimalt täpne. Ka oma rahakotti tuleks hoolikamalt hoida, liikvel on pikanäpumehed. Uuel aastal sõlmivad Lõvid perspektiivikaid tutvusi inimestega, kes annavad nõu, kuidas rahaasjades kord majja luua.

Kevad on armastuse aeg, seda ei tohi ka töörügaja Lõvi unustada. Tuleb sagedamini seltskonnas liikuda. Üksik Lõvi võib kohata inimest, kellest saab talle sõber ja armsam. Kui olla aga liiga enesekindel ja armukade, siis jooksevad austajad laiali.

Perekonna loonud Lõvi oskab säilitada romantikat ja kirge oma abikaasaga. Samas tekivad konfliktid sugulastega. Siga soovitab mõelda ka pärija peale juhul, kui Lõvil endal veel lapsi pole.
Suvi on hea aeg abiellumiseks. Ainult hirmus uhket pulmapidu ei tasu korraldada ning sadu külalisi kokku kutsuda. Pulmad võivad vabalt ka tagasihoidlikumad olla.

Suve alguses ootavad Lõvi igasugused sekeldused ja seiklused. Kui on soov mitte ainult vastassugupoole, vaid ka partnerite tähelepanu võita, siis võiks pisiasjadeni läbi mõelda oma garderoobi sisu ja ka ilusalongis käimine ei tee paha.

Uuel aastal tuleb rohkem värskes õhus viibida, looduses puhata ning asuda suvemaja ehitama.
Sügisel tabab Lõvi kohutav väsimus. Pole ka ime, sest tööd tuli palju teha. Võimalusel tuleks just nüüd puhkusele minna ning reisile suunduda. Sõidu suund tuleb endal valida, nõuandjaid pole vaja kuulata.

Ent ka puhkuse ajal peab olukorda oma isiklikus ettevõttes kontrollima. Vastasel juhul võib raha konkurentide taskusse jõuda. Seda aga ei tahaks ju. Tuleb lepingutele alla kirjutada ning oma finantsolukorda hoolega jälgida, et ükski sent ei kaoks, vaid toodaks protsente.

2019.aasta lõpus tunneb Lõvi tõelist uhkust tehtud töö üle. Tubli! Tänu tuleb öelda Seale, kes nii suure hoolega kaitses Lõvi hingerahu ja üritas eemaldada kõik takistused tema teel.

Armastus

Uuel aastal on Lõvil kiusatus sattuda mitmesuguste lühiromaanide keerisesse. Ainus viis sellest pääsemiseks on keskenduda tõsistele suhetele ning leida see ainus ja õige.

Horoskoop ei soovita tähelepanu pöörata austajate temperamendile ja välimusele, vaid nende intelligentsusele ja usaldusväärsusele. Kui ajada taga vaid seiklusi, siis võibki üksikuks uitajaks jääda.

Lõvi, kellel on alles tunded ja optimism, kohtab uuel aastal oma saatust. Ta usaldab oma südame inimesele, kellega tal on tõeliselt huvitav suhelda ning kelles ta leiab hingesugulase. Suvel võib tekkida ootamatu olukord, mis lähendab Lõvi tähtsa otsuse langetamisele, samas muudab ka järsult ta prioriteete ja vaateid suhetele.

2019.aastal ei soovita Siga elukaaslase leidmiseks suhelda selgeltnägijate ja ennustajatega. Tuleb usaldada omaenese südant, see ei peta. Kui leitakse endas selgus ning kuulatakse sisetunnet ega hakata saatusele vastu, võib peagi pulmakellade helinat kuulda.

Raha

Kui Lõvi tahab Sea aastal oma eesmärke saavutada ja rahakotti täita, tuleb alustada oma isikliku äriga.

Oma soovide täitmisel tasub olla tagasihoidlik. Pole mõtet osta kõike, mis silma jääb, vastasel juhul on raha kiire kaduma. Ent heategevusest peab Lõvi osa võtma. Siga paneb sellist suuremeelsust tähele ning vastukaaluks aitab konkurentidest vabaneda. Hoolitsema peab mitte üksnes enda vaid ka lähedaste heaolu eest. Selline üllas käitumine saab kindlasti tasutud.

Raha on palju, ent sellega targalt ümber käia ei õnnestu alati. Jah, ka rikkuse koorem on raske, ometi tuleb säilitada väärikus. Uuel aastal soovitatakse Lõvidele teenitud raha mõistlikult kulutada, osa aga jätta „mustadeks päevadeks“. Siga küll üritab aidata, et need päevad ei saabuks, ent olukorrad võivad keeruliseks kujuneda. Eriti siis, kui raha hakatakse raiskama igasuguse tühja-tähja peale.

2019.aastal ei soovitata Lõvidele võtta enda peale täiendavaid töökohustusi. Ka senisest täiesti erinevale tööle pole mõtet siirduda.

Detsembris avaneb Lõvile võimalus osta soodsalt uus elamine või auto.

Tervis

Uuel aastal ennustatakse Lõvile kõike vähehaaval — gastriiti, apaatiat, emotsionaalseid kõikumisi ja külmetushaigusi. Kui aga säilitada rahu ja jälgida regulaarselt oma tervist, siis pole põhjust tõsiselt muretseda.

Säästev dieet aitab mao- ja maksahaigusi vältida. Hommikuti tuleks süüa kaerahelbeputru, mitte võileibu suitsuvorstiga. Peaks koostama menüü, kus oleks kindel koht piimasaadustel ning köögiviljadel. Ka sportimist ei tohi unarusse jätta.

Uuel aastal tuleb pidevalt liikuda, hommikuti jooksmas käia ning vältida stressi tekitavaid olukordi. Ka massaaž ja jooga tulevad kasuks.

Arvestada tuleb sellega, et kuigi Siga armastab hästi süüa, siis pärast kella kuut õhtul ei tohiks külmiku juurde enam minna. Kui on vaja kaalust kergelt maha võtta, siis peab loobuma vahepealsetest näksimistest. Need on organismile vaid kahjulikud ega anna ka vajalikke vitamiine. Muide, talvel tuleb oma kurku hoida. Jäätist ei maksa külma käes süüa. Muidu on angiin ja bronhiit kärmed tulema.

Allikas: Astroscope.ru