Kevadel ootab Neitsit romaan kolleegiga ning sellest saab tõsine ja pikaajaline suhe. Paljud Neitsid loovad uue kallimaga perekonna. Suvel tuleks tähelepanu pöörata tervisele ja immuunsüsteemile. Eriti siis, kui on olemas vanu tervisehäireid. Vältida tuleb tõmbetuult ja külmetamist ning õigel ajal peab arstilt abi otsima.

Kui Neitsi ilmutab talle omast praktilisust ja mõistlikkust, siis sügiseks on ta rikas ja edukas. Sea aastal tekib võimalus alustada oma ettevõttega. Üksnes lepingutega ja vahendite paigutamisega ei tasu „läbipõlemise“ vältimiseks kiirustada.

Ontlik ja realistlik Neitsi oli Koera aasta üks lemmikutest. Seetõttu ootab ta ka Sea aastalt vaid meeldivaid üllatusi. Tegelikult pole närveerimiseks põhjustki, kõik laabub kenasti nii mitmelgi elualal. Seega võib arvestada finantsilise stabiilsuse, karjääritõusu ja vastastikuse armastusega.

Tuleb vaid valvas olla, et ei magaks maha edukaid perspektiive. Konkurendid ei maga kindlasti, seega ei tohi alluda emotsioonidele. Head tulemused on võimalikud üksnes usina tööga. Laiselda Sea aastal ei tohi.

Kevadel ootab ees suur hulk tööd, mis tuleb valmis saada mai lõpuks. Sihikindlat ja töökat Neitsit ootab uus hästitasuv töö. Peaasi, et ei kaota usku endasse.

Kevadel ajavad lühiajalised romaanid Neitsi pea segi, seega tuleb hoolega jälgida, kelle poole süda kisub. Uus aasta tõotab tõelist armastust ja abielu. Ent see kõik toimub suve keskel, mitte varem.

Prioriteetideks peavad siiski jääma töö ja karjäär, muidu võib rahast ilma jääda. Isegi loomingulisi ideid saab realiseerida palju kasulikumalt, kui esialgu näib. Ainult planeerimine tuleb kõrvale jätta, kunst nõuab innustust. Kui kasutada oma võimsat fantaasiat, tekib võimalus saada kuulsaks ja edukaks.

Uus aasta võib kaasa tuua ootamatu pöörde karjääris. Sügise alguses ja keskpaigas on oodata hulgaliselt uusi huvitavaid ettepanekuid. Samas ei tasu uhkustada oma saavutustega nende ees, kes seni vaid unistavad tuntusest ja loorberitel puhkamisest.

Katkestades end töödega ning raha järel tormamisega peab tähelepanu jätkuma siiski ka lähedastele. Nad ootavad Neitsit külla või tahavad nõuannetega toetada. Koduseid ja olmetoimetusi ei tohi kõrvale lükata.

Oluline on ka meeles pidada, et inimene vajab puhkust, et tervis ei kannataks. Kogumaks jõudu ja energiat pole sugugi tarvis alati kodunt kaugele sõita. Ka suvilas on võimalik asuda oma aiakest rajama ning sügisel saaki koguma. Sügise lõpus võib Neitsi siiski reisima minna, et tööprobleemidest kaugemale saada ning oma isiklikku elu mitmekesistada.

Detsember pakub suurt rahuldust, kui asutakse aastast kokkuvõtteid tegema. Vältida tuleb neid, kes segavad rahulikult elamast ja töötamast.

Ootamatult süttib leek kolleegi vastu. Siga on selliste romaanide vastu, ent Neitsi peab oma südant usaldama.

Töökas Neitsi ei peatu millegi ees, kui asi puudutab tema professionaalset kasvu. 2019. aastal on konkurendid kadedusest lausa lõhki minemas.

Armastus

Neitsi ei saa uuel aastal ise ka aru, mida ta nimelt oma isiklikus elus tahab. Kas sukelduda muretusse ja kergemeelsesse flirti või leida endale kaaslane kogu eluks?

2019.aastal soovitatakse olla aktiivsem, kui asi puudutab uusi tutvusi. Ei tohi endasse sulguda, sest nii võib kuni vanaduseni neitsina aega veeta. Armumise seisund on Neitsile vägagi tuttav, ent millegipärast ta aina põgeneb selle kui tule eest. Ei tasu karta eksimist. Läbi kannatuste saabub tõeline tunne.

Austajatest Neitsil juba puudust ei tule. Mõni neist asub teda lausa iga päev jälitama.

Tegelikult peab Neitsi oma sisetunnet kuulatama ning sagedamini ringi vaatama. Tõeline armastus ei lähe mööda, ainult selle peab rahvasummas ära tundma. Oma välimusele tuleks enam tähelepanu pöörata, et veelgi kütkestavam välja näha.

Raha

Uuel aastal tuleks soovidega tagasihoidlikum olla. Oma eelarvet peab täpselt planeerima ning vaid reaalseid eesmärke arvesse võtma.

Raha on piisavalt palju. Ent kui Neitsi asub seda mõtlematult kulutama, jääb ta ilma igasugustest vahenditest. Tuleb üritada kokku hoida selle pealt, mille ostmist võib edasi lükata. Parem on siiski natukenegi tagavaraks koguda.

Sügis võib päris karm tulla, ilmselt peab kiiresti lisateenistust otsima. Väljapääs küll on — tuleb minna õppima ning kvalifikatsiooni tõstma. Täiesti uus eriala avab Neitsi ees perspektiivikad arenguteed. Karjäär liigub tõusuteed.

Kevad lubab Neitsile viljakat perioodi. Sõlmitakse lepinguid ning kasulikke ärikontakte. Läbirääkimistele partneritega peaks alati kaasa võtma Sea, kes oskab suurepäraselt suhteid korrastada ja kompromisse vajavaid otsuseid langetada.

Tervis

Neitsi ei pea uuel aastal kartma tõsiseid haigestumisi.

Ent immuunsüsteemi peab siiski regulaarselt tugevdama ning head füüsilist vormi hoidma. Eriti siis, kui tuleb palju suhelda, ühiskondlikus transpordis sõita või jooksu pealt midagi suhu pista. Need Neitsid, kes tahavad kaalust alla võtta, peavad tingimata minema jõusaali või tantsima. Iseenesest kalorid ei kao. Appi võib võtta ka jalgratta, uisud ning suusad.

Uuel aastal tuleb alustada tõsist võitlust kahjulike harjumustega. Olgu neid või vähe, ent juba needki segavad. Loomulikult peab kõiges valitsema süsteemsus. Muidu kannatab organism liigsete treeningute või karmi dieedi tõttu. Rohkem tuleb jala käia ja värsket õhku hingata, mitte istuda tundide kaupa arvuti ees. Ega ei tahaks ju prille veel kanda?

Neitsi ei taha sugugi aega haiglates mööda saata, seega tuleb õigeaegselt käia arstlikus kontrollis, teha analüüsid ja toituda õigesti. Peab arvesse võtma, et sinised kottis silmaalused pole liigsest vedeliku tarbimisest, vaid pidevast magamatusest. Joostes, hüpates ja väikseimategi pisiasjade üle rõõmu tundes ei ohusta Neitsit mingi tõved.

Allikas: Astroscope.ru