7. Tekiila — polegi nii halb, kui arvata võiks

Tekiilas sisaldub vähem suhkrut kui paljudes teistes alkohoolsetes jookides, mistõttu tekib seda juues vähem vistrikke. Jäta ka sool vahele ja su hommikune pohmell pole ka nii hull. Kui aga need head asjad on nüüd ära öeldud, peame siiski tõdema, et kui jood öö läbi tekiilashotte, kannatavad nii sinu nahk kui ka pea.

6. Õlu — halb, aga mitte kohutavalt halb

Kuigi õlu sisaldab soola, on sel ka mõned seda heastavad omadused. Õlu sisaldab antioksüdante ja teisi vananemisvastaseid aineid (kes oleks osanud arvata?) ning lisaks on selles vähem alkoholi kui teistes alkohoolsetes jookides. Inimesed kipuvad õlut ka aeglasemalt jooma. Terviseks!

5. Džinn ja toonik või viin toonikuga — pole tervislik, aga ka mitte kõige hullem

Džinni ja viina juues on pohmelli tõenäosus väiksem. Kuna neis sisaldub vähe suhkrut ja soola ning kui valid suhkruvaba tooniku, ei mõju need kokteilid su nahale nii halvasti kui mõned muud joogid.

4. Valge vein — asjad hakkavad halvaks muutuma

Paljud meist on tuttavad kohutava peavaluga, mis järgneb õhtule, mil jõid klaaside viisi valget veini. Üllatus-üllatus, valge vein ei tee ka su nahale head, sest selles sisaldub suures koguses suhkrut.

3. Mojito — päris halb (eriti sinu kortsudele)

Nii nagu sa vist juba aru saad, on põhiline kuritegelane alkohoolsetes jookides just suhkur. See võib mõjutada ka naha vananemist, mistõttu, mida vähem suhkrut sa läbi kokteilide tarbid, seda parem. Kahjuks on mojitod ja ka teised kokteilid, mis sisaldavad energiajooke, mahlasid või koolat, väga suhkrurikkad. Muretsema ei pea sa aga ainult kortsukeste pärast, vaid suhkur on süüdi ka tüütus aknes.

2. Margarita — üks kõige hullemaid jooke

Margarita kokteilid on topelt kahjulikud, sest need sisaldavad nii suhkrut kui ka soola. Tulemuseks on paistes nägu ja potentsiaalselt kauakestvad vananemisvastased mõjud. Seega, kui elu annab sulle laime, ära tee neist margaritasid.

1. Punane vein — kindel ei!

Jah, me ei taha su südant murda, aga punane vein on su näonahale kõige kahjulikum. See kehtib eriti sel juhul, kui su nägu punetab tihti või kannatad rosaatsea all.

Allikas: Cosmopolitan