JÄÄR

Jääradel puuduvad piirid ses osas, et mida on viisakas ja mida mitte teistelt küsida ja milliseid märkusi teha. Neid viib hukatusse just suur suu, seetõttu tuleks pärast paari klaasi veini või kokteili kindlasti eemale hoida igasugustest tulistest vaidlustest. Parem mine otse tantsupõrandale!

SÕNN

Sõnnid on poosetajad, kes püüavad vajalikke inimesi ära osta. Kontoripidu ei ole see koht, kus ülemusele kallis kingitus sülle visata! Samuti peaksid oma riietuse valikul tagasi hoidma — kõige uhkem, kallim, läikivam ja silmapaistvam rõivastus peaks olema ikkagi peo peremehe või perenaise seljas.

KAKSIKUD

Kaksikute tähelepanuvõime on olematu ja suurest igavusest hakkavad nad rumalusi tegema — vestluse ajal ringi vahtima või telefoni näppima. Ja teine suur oht, mis igavusega kaasneb, on klatšimine. Või õue suitsetama minek ja mitte tagasi tulek. Kui igav sul ka poleks — ära ole häbematu!

VÄHK

Vähkidele ei ole mõte firmapeost just eriti meeltmööda — siis peavad nad oma kivi alt välja ronima ja seltskondlikud olema. Ja mis juhtub? Närviline Vähk istub õhtu läbi söögilaua läheduses ja õgib. Või leiab mõne kolleegi, kellele kõik oma mured ära rääkida ja kes need siis hästi kiiresti ja hästi avalikult kõikidele teistele edasi räägib.

LÕVI

Lõvid naudivad igasuguseid pidusid ja seltskondasid ning tõmbavad tähelepanu nii oma silmatorkava välimuse (kontoripidu EI OLE õige koht punaste nahkpükste jaoks) kui ebasobivate allpoolnaba naljadega (võib-olla ei ole mõistlik bossile vihjata, et ta tagumik näeb nendes pükstes nunnu välja). Tõmba tagasi ja käitu korralikult!

NEITSI

Sind on kolleegid harjunud pidama vaikseks müürililleks ja nad ei oska oodatagi seda tiigrit, kes sinust pärast kaht kokteili välja pääseb. See, et sa tantsupõranda vallutad ja kõik naised läbi tantsitad, ei ole tingimata halb, aga hoia oma käed õigetes kohtades (st ära ürita tisse ja tagumikke krabada).

KAALUD

Kaalude probleem on see, et nad on liiga hurmavad ja sõbralikud ja täiuslikud ning võivad sellega endale kaela tõmmata kolleegide armukadedad pilgud. Püüa hetkeks oma täiuslikkusest välja tulla ning kolleegidega samale tasemele laskuda, et nad mõistaksid — sa oled üks neist.

SKORPION

Vihapidaja Skorpion võib otsustada, et ei lähegi üldse peole, sest keegi teisest osakonnast ütles talle midagi halba või ta ei saa hetkel bossiga kõige paremini läbi. Aga tegelikult on just pidu see õige aeg oma mainet ja suhteid parandada, sest vabas õhkkonnas sujub jutt paremini. Ära ainult liiga familiaarseks mine ja kindlasti peaksid vältima igasugust flirti, sest need võivad hea asemel hoopis palju kurja teha.

AMBUR

Ambur on jõuluhooajal oma sõiduvees — tuju on hea, jutt jookseb, huumorisoolikas töötab. Ka sul on suur oht end pahandustesse rääkida, sest mida kokteil edasi, seda familiaarsemaks jutt läheb ja seda vaidlushimulisemaks muutud. Vaidled edasi isegi siis, kui tead, et sul tegelikult õigus ei ole

KALJUKITS

Kaljukitsedel on raske oma “ülemuse” rollist välja tulla ka siis, kui nad tegelikult ametilt ei ole ülemused. Nad ise peavad end tähtsamaks kui teised. Firmapidu on aga see koht, kus kolleegidele näidata, et sa suudad samuti normaalselt käituda ja oled tegelikult sõbralik ja tore inimene.

VEEVALAJA

Veevalajad tunnevad end tavaliselt väljajäetutena ning kui nad leiavad seltskonna, kuhu nad sobivad, kleebivad nad end sinna külge ja jäävadki. Ka peol. Aga proovi seekord julgus kokku võtta ja vestelda ka teiste osakondade töötajatega, kellega sa siiani ainult meile vahetanud oled, muidu peetakse sind kõrgiks snoobiks.

KALAD

Kalad saavad kõigiga hästi läbi ja seetõttu teavad kõigist kõike. Kahjuks kipub neil olema üsna suur suu ja saladusi ei suuda nad enda teada jätta. Kaladel on veel üks rumal komme — pärast paari drinki muutuvad nad väga lembeliseks. Alkoholiga liialdamise komme on neil muidugi ka ning see kombinatsioon on plahvatusohtlik!

Allikas: Daily Horoscope