Luban, et ei tarbi (nii palju) alkoholi
Vahepeal tundub ebareaalse ja lausa ebaõiglasena, kui palju pakib alkohol keharasva selga. Üks korralik pidu rikub eelneva nädala pingutused.

See on reaalselt päriselus järele proovitud asi. Kui sulle jäi nüüd mulje, et Fitlapi treenerid ise on sellise eksperimendiga hakkama saanud, siis võin saladuskatte all öelda, et katsealusteks polnud siiski meie.

Ja tegelikult on mitte joomine omamoodi cool, vaata kas või Tanel Padarit ja Ott Leplandi. Mõlemad mehed on hakanud kuuldavasti pitsi sülitama. Õigesti teevad.

Jäta meelde, et alkoholi tarvitamin põhjustab ülekaalu nii otse (alkoholist pärinevad kalorid) kui ka ringiga (sa sööd napsuse peaga kindlasti rohkem).

Luban, et teen trenni minimaalselt neli trenni nädalas
Treening on üks äärmiselt andestav “tegelane”. Kuigi kaalu saad langetada ka trennis käimata, aitavad treeningud pehmendada ja siluda hetki, kui sa mingil põhjusel ei suuda 100 protsenti paika pandud kava jälgida. Lisaks muudab trenn su keha ilusamaks ja vormikamaks.

Luban, et söön neli korda päevas
Nagu sa ilmselt oled aru saanud, siis on toitumine väga oluline. Kui sööd nii, nagu jumal juhatab, on see enam kui kindel, et libastud ühel hetkel. Nõnda kimbutavad sind teinekord isud nii koogitüki kui saiakese järele. Tänu neljale toidukorrale suudad sa öelda aga igasugusele patustamisele ei.

Luban, et naudin elu
Kaalu langetamine näib paljudele stressirohke. See võib kindlasti nii ka olla, ent kõige olulisem on enda mõtlemise korrastamine.

Terve hunnik erinevaid uuringuid on leidnud, et pidev stress mõjub kehakaalule hävitavalt. Esimese hooga tundub see küll paraja n-ö hookus-pookusena, ent stressihormooni pidev kõrge tase teeb paksuks.

Naudi elu, käi väljas, lõbutse. Naera.

Allikas: fitlap.ee