Kardashianite jõulupidu on alati olnud suursugune. Sellega kaasnevad kõige ekstravagantsemad kaunistused ja luksuslikumad kostüümid. Mida suuremaks on aga kasvanud see staarperekond ja mida kuulsamaks nad on saanud, seda enam on perekonna pidustus laienenud ülemaailmset kajastust saavaks ürituseks. Parimate võimalike pühadekaunistuste ja lugematute staaridega, on just Kardashian-Jennerite pidu iga peokorraldaja ja ürituste armastaja unistuseks.

Kuna oleme juba valmistumas selleaastaseks pidustuseks, mis tõotab tulla suurem kui kunagi varem, siis on just nüüd parim aeg meenutada viimase viie aasta Kardashian-Jennerite pühade ekstravagantsust. Alates Caitlyni ja Krisi taaskohtumisest kuni 2017. aastal salapäraselt kadunud olnud Kylie Jennerini, ei jää sellel jõulupeol kunagi põnevusest puudu. Meenutame järgnevalt parimaid hetki.

2013

Kuigi juba 2013. aastaks oli Kardashianite jõulupidu juba mitu aastat toimunud, siis sotsiaalmeedias hakkas see üha rohkem tähelepanu koguma alles siis. Just nagu eelnevad ja ka järgnevad peod, oli ka 2013.aasta pidustuse keskpunktis laeni ulatuv jõulukuusk, mis Krisi fuajees ilutses. Õhtusöögiala ulatus nii tuppa kui ka aeda ning see oli kaunistatud sadade jõulutuledega. Kim kandis leopardimustrit, samal ajal kui Kendall ja Khloe näitasid peenetes kleitides pikka säärejooksu. Ürituselt ei puudunud ka fotoboks, kus külalised said poseerida oma isiklikul pühadekaardil. Igale kaardile oli kirjutatud: „Armastusega, Kardashianid ja Jennerid“ ning samuti oli fotode nurgas kirjas selleaastane peo teema: ulakas või eeskujulik.

2014

2014. aastal palkas Kris staaride poolt armastatud lilleseadja Jess Leathami (näitleja Colton Haynesi abikaasa), et ta disainiks perekonna fuajeesse jõulupuu. Õhtusöögi plaan nägi välja samasugune nagu eelneval aastal, kuid lisakaunistused olid sel aastal punased tuled. Khloe kandis pika lõhikuga kleiti, samal ajal kui Kendall ja Kylie sobitasid omavahel valged kostüümid. (Jah, just see oli aasta, mil Kylie kostüümi pesukaitsmega võrreldi.) Selleaastane teema oli „Jäta nüüd nutt“, mis võis mõnes mõttes vihjata isegi Kylie huulte täitesüstide kuulujuttudele, mis 2014. aastal eriti aktuaalsed olid.

2015

Kui asi puudutab kuulsaid külalisi, siis 2015. aasta ei vedanud meid millegagi alt. Kuigi kindel teema puudus (fotoboksi kaartidel ei olnud tavapäraseid jõuluteemalisi hüüdlauseid), oli selle peo külaliste hulgas rohkem staare, kui me suudaksime kokku lugeda. Nende hulgas olid näiteks Hailey Baldwin, Justine Skye ja Drake. Kris ja Kylie kandsid sarnaseid sädelevaid kostüüme, samal ajal kui Khloe pidutses sädelevas hõbedases pükskostüümis. Kim ja tema tütar North West sobitasid omavahel ühiselt punutised ja mustad kostüümid.

2016

2014. aasta „Jäta nüüd nutt“ teema võeti seekord taas kasutusele, kuid pidustus ise oli suurem kui kunagi varem. Külaliste seas olid nii Paris Hilton kui staaride juuksestilist Jen Atkin. Kaunistusteks olid näiteks maiustusi meenutavad dekoratsioonid ning populaarne Ameerika toidukett Hot Dog on a Stick oli peo ametlikuks toitlustajaks. Iga pereliige säras säravalt pühademeeleolus riietuses ning noorimate pereliikmetega tehtud fotoboksi pildid olid eriti armsad.

2017

Kuigi iga Kardashian-Jenneri jõulupidu saab ohtralt tähelepanu, siis 2017. aasta oli eriti suure luubi all, kuna ringlesid kuulujutud Kylie rasedusest, mida mitte ükski pereliige veel kinnitanud ei olnud. Staarkülaliste seas olid näiteks Christina Aguilera, Randy Jackson, Ryan Seacrest ja Scott Disick, kes ilmus peole üllatusena, vaatamata tema hiljutisele lahkuminekule Kourtneyst. Peol oli ka jäiselt blondide juustega Kim ja uhkelt beebikõhtu näitav Khloe, kes kandis hõbedast narmastega kostüümi. Kylie, kelle väidetava raseduse ümber ringles palju müstikat, oli märgatavalt kõikidest sotsiaalmeedia postitustest puudu.

Allikas: Stylecaster