Hõbeda maagia

Kass ja Jänes armastavad kõiki halli, terase ja hõbeda toone. Seetõttu sobivad just need väärismetallide toonid seekordse uusaasta vastu võtmiseks. Et aga neid loomakesi veelgi meelitada, täienda oma rõivaid hõbedast või valgest metallist aksessuaaride ja ehetega. Sobilikud on ka metallelementidega kott ja kingad.

Tähetolm

Koorevärvi või valged, aga ka kuldsete toonidega loomakesed näivad nii väga üllad! Kasuta see ära. Ideaalseks variandiks on ühetooniline kleit kuldse tikandiga. Lisaks kuldsed ehted.

VEE STIIHIA

Vähk, Skorpion ja Kalad

Erk fuksia

Kirglik ja saatuslik! See on tugevate ja tahtejõuliste naiste värv. Kui Sa aga pole kindel, et selline värv sulle sobib, katseta lillat. Mõlemad värvid lisavad sulle naiselikkust. Just sellistes toonides Vee märgi esindajaid soovivad Kass ja Jänes näha. Uhkete, kangast õmmeldud lilledega võib kaunistada igat kleiti. Kui lill on aga lausa roosa, siis naeratab õnn sulle heldelt.

Merekaunitar

Merelainete värv, kollane ja türkiis on samuti sinu värvid vastu võtmaks uut aastat. Ja pole üldsegi tähtis, mida sa kannad — kas voogavaid kleite, pükskostüüme või pidulikke tuunikaid. Need värvid ja nende toonid annavad sulle reipust ja positiivset mõtlemist terveks tulevaks aastaks. Kohustuslik lisand on salapärane naeratus.

Korall

Kui sulle ei sobi merelainete või fuksia värv, olgu su ehted korallist. Needki manavad sinu õnne sulle lähemale.

Kaltsedon (kvartsi teisend)

Kanna julgelt kaltsedonist või akvamariinist kaelakeed, käevõru või kõrvarõngaid. Siis toob uus aasta sulle rohkesti armastust, õnne ja rõõmu.

ÕHU STIIHIA

Kaksikud, Kaalud ja Veevalaja

Armas kannike

Kui valid peoõhtuks kannikesevärvi riietuse, saab sinust tõeline mõistatus vastassugupoole jaoks. Seepärast ära istu sel pidulikul õhtul kodus, vaid mine sõprade poole. On olemas täiesti reaalne võimalus, et kohtad seal väärikat kavaleri.

Lummavad värvid

Peale kannikese värvi võid eduka aasta ootuses anda eelistuse ka oranžidele ja rohelistele toonidele.
Idee! Õmble oma riietusele nendest värvidest lehv, see süvendab värvide maagiat ning tõstab sind teiste seast esile.

Ametüst

Ideaalne lahendus Õhu märkidele on ametüstist ehted. Kui sul pole ametüstist sõrmust või kõrvarõngaid, siis katsu need muretseda. Nemad kaitsevad sind kogu tuleva aasta jooksul.

Malahhiit

Kas tahad teiste tähelepanu köita ning olla Uusaastaballi kuninganna? Vali siis endale malahhiidist aksessuaarid. See kivi kaitseb sind veel lisaks ka kurja silma eest.

MAA STIIHIA

Sõnn, Neitsi ja Kaljukits

Pronksi maagia

Mis võiks olla veel pidulikum, ühendatuna tafti ja pitsidega? Muretse endale pronksi- või punast tooni peoriided, ning sinust saab balli kuninganna. Ning ära põlga ka liivakarva toone. Need rõhutavad õnnestunult sinu parimaid väärtusi. Ainult hoidu liialt kahvatutest toonidest. Muide, pitsid on praegu eriti moes. Võid oma riided ise stiilseteks ja moodsateks muuta, kui valid neile juurde sobivad pitsid.

Sinine unistus

Kui sinu garderoobis ei leidu ülaltoodud värve, siis otsusta sinise kasuks. Seejuures võid valida kõige heledamast toonist kuni laustumedani välja. Sellist värvi riided toovad mitte üksnes rõõmu su koju, vaid aitavad ka võita selle mehe südame, kellest oled juba pikka aega unistanud.

Türkiis

Sa tunned end suurepäraselt ning suudad õnnel sabast kinni haarata, kui kasutad pühade puhul türkiisist ehteid. Sel juhul võid olla kindel, et järgmisel aastal lendad karjääriredelil aina ülespoole.

Ahhaat

Fortuuna pöördub sinu poole. Selle kiviga ehted lisavad otsustavust ning enesekindlust ka kõige kartlikumatele daamidele.

TULE STIIHIA

Jäär, Lõvi ja Ambur

Sireli värvid

Ebatavaline värvilahendus Tule stiihia esindajatele. Aga usu, see on just see, mida vajad Kassi/Jänese aasta alustamiseks. Üllata taolise valikuga oma külalisi.

Kaunis tundmatu

Ka kevadise roheluse värv on sinu. Aja segi aasta sümbolid. Maskeeri aastavahetusel oma temperament ning varja liidriomadusi. See aitab tuleval aastal vabaneda paljudest pereprobleemidest ning siluda teravaid nurki ülemustega. Samas ei pea sa endale keelama ka oranži värvi. Hea tuju ei tee ju kellelegi halba!

Merevaik

See kivi kaitseb sind kõikvõimalike ebameeldivuste ja hädade eest. Samas annab sulle hea tuju terveks tulevaks aastaks. On vaid üks tingimus: sa ei tohi ennast merevaiguga ehtida enne kui vaid tund enne aastavahetuse kellalööke.

Tsirkoon

Vali ükskõik millised tsirkoonist ehted — sõrmus, kõrvarõngad, kulon… Need kindlustavad sinu abielu või aitavad leida kallimat, kui sa veel abielus ei ole. Samuti sobivad sulle oonüks ja karneool ehk serdoolik.

Allikas: Vsjo dlja Ženštsinõ, 11’2010