Ameeriklaste kõige püham jõulutraditsioon on juba mitu aastat olnud Kardashianide klanni jõulupiltide kritiseerimine. See pole aga perekonda tagasi hoidnud. Tundub aga, et tänavu peavad jänkid selleta toime tulema, sest eelmine aasta oli pildistamise tõttu suisa kaks draamat.

Esiteks valas Kylie Jenner mullustele raseduskõlakatele veelgi õli tulle, kui ta tähtsalt perepildilt sootuks puudus. Aasta hakul selguski, et just beebiootuse varjamise tõttu polnud teda fotodel. Teiseks läksid kaks klanni liiget pildistamise kuupäeva valides korralikult raksu ja kallasid teineteist üle krehvtiste sõimuvalangutega. Nimelt ei jõudnud Kim ja Kourtney kuupäevade osas kokkuleppele ja läksid nii kangesti jagelema, et Kim hüüdis õele, et ta on perekonnas välimuselt kõige tühisem.

Vaid mõni päev pärast jõule tegutses Kim nagu tõeline Grinch ja kustutas oma Instagrami kontolt ära kogu perekonna jõuluseeria tekitades seetõttu fännide seas rohkelt küsimusi. Mõni päev tagasi postitas üks kasutaja Twitterisse kahtluse, et mulluse draama tõttu sel aastal pilti ei tule. Tohoh üllatust, et Kim jagas seda ning lisas: "Vau, nad loevad mu mõtteid." Niisiis võime vaid loota, et juhtub jõuluime ning Kardashianid kostitavad meid siiski sulnite fotodega.