Ka isiklik elu laabub uuel aastal hästi. Tuleb vaid hulga austajate seast asuda otsima seda õiget. Seda enam, et vallaline Draakon on juba ära väsinud pinnapealsetest romaanidest ja flirdist. Nüüd igatseb ta juba tõsiseid ja tugevaid suhteid, et luua pere ja muretseda järeletulijaid. Seda päris oma tuleks otsida nende seast, kes on Draakonile kõige enam hingelähedasemad.

Pereinimesed aga otsustavad oma ühist elu mitmekesistada ja lähevad mere äärde puhkama.

Rahaline seis on stabiilne ning Draakonil tekib soov kõik korraga ära kulutada. Ent pole tarvis kiirustada, muidu võib kõigest ilma jääda. Kuni juunikuuni tuleks üritada kokku hoida, pärast seda võib aga puhkusele minna ja raha oma isiklikku ettevõttesse paigutada. On oluline, et Draakon ise ei laskuks mahhinatsioonidesse. Väikseimgi risk võib heaolust ilma jätta.

Puu

1964.a.

Puu märgis sündinud Draakonil tuleb uuel aastal asuda käske jagama. Ainult ei tohi oma järsu tooniga liiale minna.

Muide, on aeg asuda oma imidžit muutma. Garderoob on juba üsna vananenud. Draakon on aga mõjukas juht.

Konkurentidega saab kergesti hakkama, kui varakult valmis mõelda tegevusplaan. Nüüd tekib ka võimalus näidata maailmale oma mitmekülgseid andeid. Ent selleks tuleb oma kompleksidest üle saada ja varjust välja astuda.

Puu elemendis sündinud Draakoneid ootavad austajate hordid, kelle eest on võimatu põgeneda. Tundub ju kena. Ent Draakon unistab sellest, kellega võiks oma armastust jagada.

Abielus Draakon ei tohiks mingil juhul tekitada oma abikaasas armukadedust. See võib lõppeda mitte üksnes skandaaliga, vaid lausa lahutusega. Parem oleks koos kalli kaasaga puhkusele minna, et oma mesinädalaid meenutada.

Raha on piisavalt, seetõttu ei pea millestki loobuma. Uue aasta horoskoop ennustabki Draakonile rahalist stabiilsust. Samas tuleb ka varahommikust kuni hilisõhtuni tööd rabada. Oma raske töö pärast ei tohi aga kurta – kui on eesmärk, siis tuleb see kindlasti saavutada.

Tuli

1976.a.

See, kes on hästi tööd teinud, võib nüüd korralikult puhata. Tule märgis sündinud Draakon on kõvasti tööd murdnud, seega võib puhkust võtta, mere äärde sõita ja elu nautida.

Uue aasta horoskoop soovitab Draakonile isiklik ettevõte rajada. Kui töös on tarvis uuendusi sisse viia, tuleb end täiendama asuda.

Ka armastuses veab uuel aastal. Tuleb vaid olla tähelepanelik, et austajate seast välja sõeluda need, kes vaid raha ihkavad. Seega tuleb kuulata mõistust, mitte üksnes südant. Kui aga on juba otsustatud kardinaalseid muutusi oma elus ette võtta, siis see on hea. Aitab juba üksinda elamisest, aeg on pere luua.

Selle eest on aga juba pere loonud Draakonitel raskusi. Nad väsivad konfliktidest ja tülidest. Abikaasale ei meeldi, et Draakon on niivõrd tööga hõivatud, sugulased aga norivad iga pisiasja pärast. Seega tuleb puhkus võtta ja üritada lõdvestuda.

Ka rahalisi probleeme on terve hulk, ent need on kõik lahendatavad, kui asuda nendega otsekohe tegelema. Uuel aastal tuleb rahulikult tööd teha, mitte aga suure raha järele tormata. Just kiirustamine võib rahaasjades takistuseks saada. Iga samm ja otsus tuleb hoolega järele mõelda, et oma raha mitte kaotada. NB! Hasartmängud tuleb unustada.

Vesi

1952.a ja 2012.a.

Kui Draakon on täis optimismi, siis ei saa miski viltu minna. Las konkurendid olla vihased, Draakon aga rõõmustab iga pisiasja üle. Uus aasta on tema jaoks suurepärane ja produktiivne aeg. Kui kuulata oma sisehäält, pole hirmugi, et võib eksida.

Vee märgi Draakon on sündinud ärivaistuga, temaga on meeldiv koos töötada ning teda igati ka toetada.

Armastuses pole radikaalseid muutusi oodata. Kui aga olla initsiatiivikam, siis on võimalik ka saatuslik kohtumine. Endal tuleb otsustada: kas elada igavesti vallalisena või luua tugev liit.
Austajaid on palju, ent seda ainsat ja kordumatut nende seas pole. Äkki otsib Draakon valest kohast?

Pere loonud Draakon viibib aga suurest õnnest seitsmendas taevas. Perre sünnib laps, aga võibolla isegi lapselaps.

Rahaline seis on tugev kui kalju. Pole vaja laenatagi, et kriisiolukordadest välja rabeleda. Seda enam, et selliseid olukordi on üsna vähe. Ainult sukasäärde pole vaja raha koguda. Tuleks leida soodus viis raha paigutamiseks.

Ja pole tarvis ihnus olla. Lähedastelegi tuleb kingitusi teha. Seda enam, et raha jätkub kõigi ja kõige jaoks.

Metall

1940.a. ja 2000.a.

Metalli märgis sündinud Draakon peab uuel aastal ise oma probleemid ja kohustused lahendama. Selleks läheb vaja optimismi ja vahel lausa kangelaslikkust.

Paberimajanduses tuleb olla väga tähelepanelik ning mitte kiirustada järelduste tegemisega. Vaid nii jõuab Draakon soovitud eesmärgini.

Kui kergemeelsetest romaanikestest on isu täis saanud, siis tuleb end tõsisemale lainele häälestada. On küll terve hulk austajaid, ent näib, et nende seast ei ole seda õiget võimalik leida. Üksnes ilusatest näokestest ei piisa.

Pere loonud Draakon peab hakkama mõtlema järelkasvu peale. Sea aastal sünnivad võluvad ja terved lapsed.

Draakoni isiklikule arvele lisandub hulk raha. See on loomulikult hea, ent soov suur osa sellest ära kulutada, pole küll tark.

Suvel või sügisel ootab puhkust vajavat Draakonit soe mererand.

Maa

1928.a. ja 1988.a.

Maa märgis sündinud Draakoni elu kulgeb väga edukalt. On selline tunne, et keegi loeb su mõtteid ja siis täidab need.

Suvel puhatakse kuurordis, sügisel on oodata suuremat tulu ja talv tuleb muretu. Horoskoop ennustab oma äriettevõtte avamist, mis saavutab enneolematu kuulsuse. Ja kui võtta varustusse ka oma loomingulised anded, siis on juba kevadel tunda oma töö vilju.

Armastuses tulevad tõusud ja langused. Ent see juhtub vaid nendega, kes ekslevad pilvedes ning ajavad taga ideaali. Uuel aastal soovitatakse Draakonile keskenduda tõsistele suhetele. Kui kõrval on inimene, kes Draakonit tõeliselt huvitab, siis tasuks temaga lähemalt tutvuda. Kui lasta käest tõeline armastus, siis on hiljem väga raske seda taas otsima asuda.

Abielus Draakon peab lootma vaid iseendale. Olmeprobleeme on palju, seetõttu tuleb kannatust varuda. Kui aga kõik katsumused auga ületada, siis muutub abielu sellest vaid tugevamaks.

Raha pärast pole vaja eriti muretseda. Kuigi suured summad on paraku välistatud. Kui aga oma eelarvet oskuslikult planeerida, siis on võimalik hästi ära elada. Draakon võiks sõlmida kasulikke lepinguid, osta vahel loteriipileteid ning otsida äri edendamiseks uusi teid.

Ning pole vaja alatasa rikaste peale kade olla. Eks neilgi on omad raskused. Ja eks nemadki alustasid kunagi oma esimesest palgast.

Allikas: Astroscope.ru