Sea aasta horoskoop lubab Tiigrile rõõmsat ja optimistlikku meelt, mis on talle abiks olemasolevate ja minevikus olnud probleemide lahendamisel. Sihikindlus ning terve hasart toovad edu töös. Tiiger võib suure kergusega haarata endale liidri rolli, aga ka avada oma isikliku tulutoova ettevõtte. Peab vaid olema hea diplomaat ega tohi uriseda teiste peale, muidu võib äripartnerite toetusest ilma jääda.

Armuasjades tuleb Tiigril žüriis istuda, et valida „parimat parimate seast“. Austajad mööduvad, ent ükski neist ei ärata tõelisi tundeid. Kahju küll, ent tõsi.

2019. aastal ei tohiks Tiiger nii karm ja noriv olla. Võimalik, et õnn seisab kõrval, tarvitseb vaid ära tunda. Tuleks selgusele jõuda mitte ainult partnerites, vaid iseendas. Peab oma südant kuulama, see ei vea alt.

Suvel võib kohata oma saatust. Muide, päris ebatavalises kohas — raamatukogus, teatris või sümfooniakontserdil.

Perekonda omav Tiiger peaks oma järelkasvule mõtlema. Milleks sellega venitada, kui on koos abikaasaga juba ammu nii otsustatud.

Rahaline seis on parem, kui unistatudki on. Raha tuleb aina juurde. Seda kulutada aga Tiiger juba oskab. Vaid sularahaga tuleb ettevaatlik olla. Tutvusringkonnas võivad pesitseda salakavalad inimesed, kelle jaoks on raha tähtsam kui sõprus. Sugulasigi peab mõistlikkuse piires aitama.

Vesi

1962.a.

Vee märgi all sündinud Tiiger ei lase endale liiga teha. Kõikide kuulujuttide levitajate ja konkurentidega saab ta julgelt hakkama. On ta ju nii kaua edu taga ajanud ega kavatse seda nüüd kellegagi jagada. Horoskoop lubab Tiigrile perspektiivikat tööd.

Talle lubatakse Sea aastal ka hulgaliselt seiklusi. Isegi eakad inimesed võivad sukelduda avantüüridesse ning flirtida, mis on nende puhul ebatavaline. Peab ainult arvestama, et intiimsusest jääb väheks, et endale usaldusväärset elukaaslast leida.

Tiiger peaks olema romantilisem ja üllam, et võluda seda, kes teda tõeliselt huvitab.
Et rahaline seis hea oleks, peab Tiiger olema äärmiselt tähelepanelik igasugustele dokumentidele ja paberitele alla kirjutades. Vigu võib kergesti teha ja hiljem on juba keeruline selle kõigega toime tulla.

Oma tervisele peab samuti tähelepanu pöörama. Eriti immuunsüsteemi tugevdamisele. Esikohal peaksid olema aktiivsed spordialad, karastamine ja ka positiivsete inimestega suhtlemine.
Raha jätkub kõigeks, seega pole vajadust kokku hoida.

Tuli

1926.a. ja 1986.a.

Tule märgi all sündinud Tiigritele ennustatakse pingelist aega. Tiigrite emotsioonid ja tormiline temperament ei mahu enam raamidesse. Tuleks siiski väheke vaoshoitum olla. Kõik saab olema — raha ja hea töö — ainult veidi tuleb oodata. Tähtis on, et Tiiger ise muutuks paremaks ning suhtuks tekkinud olukordadesse optimistlikumalt. Kerge ei ole, ent on võimalus leida tuge.

Igavust juba ei tunne. Ning suvel pöörab õnn oma näo ka Tiigrite poole. Võib end lõdvaks lasta, unustada probleemid ning minna mereranda puhkust nautima.

Austajaid on Tiigril palju. Ning nad üritavad kõikvõimalikul moel tema tähelepanu püüda.
Neisse tuleks siiski tähelepanelikult suhtuda, ehk leidub nende seas see, kes on see õige. Tiiger peab oma intuitsiooni kuulatama. Kui kõik laabub hästi, võib hakata lastest mõtlema ja ka avaramast elamisest.

Uuel aastal lubatakse Tiigrile head rahaõnne. Selgub, et tema jaoks pole midagi võimatut. Kui aga olukord muutub keeruliseks, tuleb pöörduda kogenud juristide ja advokaatide poole.

Tule märgis sündinud Tiiger ei peaks kõiges kokku hoidma. Vähemalt reisile koos sõpradega tasub ikka minna.

Puu

1974.a.

Puu aastal sündinud Tiigrile ennustatakse rohelist tuld kõikides ettevõtmistes. Kõik laabub parimal moel, seetõttu pole mõtet paanitseda. Konkurentidega peab Tiiger käituma just nii, nagu temaga käitutakse.

Armastuses tuleb romantiline ja tundeline aasta. Tiiger ei pea isegi initsiatiivi ilmutama, sest austajatest puudust ei ole. Kui aga teele juhtub inimene, kes tundub õige olevat, siis ei tohi temast lahti lasta.

Peret omav Tiiger peaks üritama oma elu koos abikaasaga mitmekesisemaks muuta. Ei tohi kedagi süüdistada, et elu on igav. Tiiger istub ju ise kogu aeg kodus ja vaid unistab ühisest puhkusest. Äkki oleks aeg see unistus lõpuks teoks teha?

Rahaasjades peab Tiiger olema väga tähelepanelik. Kui on idee paigutada raha mingisse projekti, siis tuleks eelnevalt konsulteerida juristide või kogenud ettevõtjatega. Kui aga ei tea, mille peale raha kulutada, võiks esialgu leida endale usaldusväärne pank. Peaasi, et oma teenitud raha niisama heast peast ei hakkaks sõpradele laenama, kusjuures pole olemas garantiid, kas selle ka kunagi tagasi saab.

Metall

1950.a. ja 2010.a.

Uuel aastal tuleks asuda kiiresti otsima variante oma professionaalsete eesmärkide saavutamiseks. Senini on metalli märgis sündinud Tiiger jäänud kinni vanadesse meetoditesse, olnud laisk ja otsinud pidevalt abi teistelt. See taktika Sea aastal ei toimi. Lisaks jätab ilma ka suuremast summast rahast. Nüüd tuleb usaldada oma intuitsiooni. Loominguline sfäär lubab vaimselt areneda. Suve keskel tuleb ka raha.

Oma teise poole otsingud õnnestuvad. Ent selleks, et veelgi kütkestavam välja näha, tuleb hakata enda eest korralikult hoolitsema.

Perekonda omavatel Tiigritel pole ette näha mitte ühtegi põhjust tülitsemiseks. Täiuslik teineteisemõistmine ja idüll!

Kui palju raha on küll selleks vaja, et Tiiger ei mõtleks sellele igal hetkel? Horoskoop lubab keskmist tulu, ent just see aitab sisemiselt rahuneda ja osta just seda, mida on tegelikult tarvis. Kadedus on halb tunne, seetõttu ei tasu rikkurite rahakotti piiluda. Parem on luua uusi tutvusi, avada oma ettevõte ja sõlmida lepinguid. Mida originaalsemalt Tiiger rahaprobleemide puhul käitub, seda rohkem raha tuleb.

Maa

1938.a. ja 1998.a.

Maa märgis sündinud Tiigritele lubab Sea aasta täielikku toetust. Ainult et üksnes sellele ei tasu lootma jääda. Kuigi elu toob kaasa ka katsumusi, saab Tiiger end edukana näidata kunstis, meditsiinis, äris ja ka poliitikas.

Tiigritele, kellel on juba pere, soovitatakse minna reisile. Seejuures koos laste ja sugulastega. Puhkusel ei tohiks raha kokku hoida, seda enam, et pole juba ammu koos perega kusagil käidud.
Vallaline Tiiger tutvub puhkuse ajal inimesega, kellega seob oma saatuse. Ta unustab hetkega kõik oma eelmised kaaslased. Ja polegi ju imeks panna, sest armastus on tugev tunne, kui see on tõeline ja vastastikune.

Uuel aastal võiks vähem unistada. Tuleb teha kõik võimalik selleks, et elada külluses ja stabiilselt. Kui on raha, siis võiks selle kinnisvarasse paigutada, mitte aga kulutada igasuguse tühja-tähja peale. Jah, ümberringi hiilivad küll salakavalad avantüristi, kuid Sea aastal on Tiigril võimalus ohtusid vältida ja oma vara säilitada. Vähem tuleks valjul häälel oma rahalisest seisust rääkida , siis on edu rahamaailmas garanteeritud.

Allikas: Astroscope.ru