Ta võiks uuel aastal panna paberile kõik oma soovid, et neid siis järjekorras realiseerima asuda.
Isiklikus elus saabub edu siis, kui ilmutada initsiatiivi. Ainult ideaalsest partnerist ei tasu unistada. Lähemalt tuleks uurida neid, kes on oma loomult tagasihoidlikud ja tundlikud. Just nende seast leiab Kukk endale sobiva partneri. Muinasjutte ei tasu uskuda, tuleb elada reaalsuses ja ka iseenda kallal vaeva näha.

Pereelu kingib Kukele vaid rõõmu ja õnne. Eriti siis, kui sünnib see esimene ja kauaoodatud põngerjas.

Raha on Kukel piisavalt. Ta aina kulutab ja teenib, korjab veidi ja jätab siis teenitu kauplustesse. Osa rahast tuleks ka panka panna, et koguda reisiks või väärikaks puhkuseks.

Vesi

1933.a. ja 1993.a.

Vee märgis sündinud Kukk peab hilisõhtuteni välja aina töötama ja töötama. Needki ülesanded, mis tunduvad täiesti tarbetutena, tuleb ära teha. Ning juba ammu unustatud tegevuse peab taas käsile võtma ja asuma seda täiustama.

Just sellised eesmärgikindlad ja töökad Kuked võivad uuel aastal teha peadpööritavat karjääri. Ja seda nii loomingus kui ka äris. Ning pärast viljakat tööd peab ka korralikult puhkama. Seega – reisima!

Muide, just kaugel sõidul kohtab Kukk oma saatust. Armastus on ootamatu ja pimestav. Ent siin peaks siiski ettevaatlik olema. Uus väljavalitu võib küll armas olla, ometi võivad tekkida probleemid. Kuigi on võimalik ka abielu, tuleb Kukel asuda kohe olmeprobleemidega tegelema. Oma võladki tuleb eelnevalt ära maksta, muidu on pahandust kui palju.

Ka peret omav Kukk on äärmiselt toimekas. Polegi imeks panna, sest uuel aastal on perre oodata juurdekasvu.

Rahaline seis on stabiilne. Miljonäriks just ei saa, ent puudust ka ei tunne. Raha tuleb koguda, siis on ka rõõme rohkem. Endagi peale võib veidi kulutada ja oma garderoobi uuendada. Kevadel on külla oodata kaugeid sugulasi. Ega nemadki tühjade kätega tule. Võimalik on ka hea uudis päranduse kohta.

Tuli

1957.a. ja 2017.a.

Nüüd tuleb ilmutada oma parimaid omadusi – võitlusvaimu ja kindlameelsust. Uuel aastal võib Kukk oma ettevõtte avada juhul, kui tal on kasvõi kõige väiksemadki arusaamad ärist.

Kuke ääretud anded ilmnevad erinevatel elualadel – kirjanduses, kunstis, poliitikas ja ehituses.
Armastuse rindel võib ette tulla palju mitmetähenduslikke olukordi. Austajaid justkui jätkuks, süda aga ei taha neist kedagi. Äkki on igatsus eelmise armsama järele? Sellise meeleoluga ei saa oma isiklikku elu kohe kindlasti korda seada.

Muide, sugulaste juures maalgi võib kohata oma elu armastust. Ainult kodus ei tohi istuda.
Sügisel võib aga nii mõnegi Kuke perre beebi sündida. Terve, häälekas ja sümpaatne, nagu Kukk isegi.

Rahagi pärast pole põhjust kurta. Tänu tublile tööle ja ambitsioonidele saavutab Kukk majandusliku heaolu. Ning see pole ainuüksi stabiilne tulu, vaid ka head protsendid minevikus tehtud kapitalimahutustelt. Tagasi saab ka võlad. Sellise jõuka elu puhul tuleks asuda heategevusele mõtlema ning kauaigatsetud reisi kavandama.

Puu

1945.a. ja 2005.a.

Uus aasta toob sellele Kukele palju tööd, kusjuures see on tulus ja perspektiivikas töö. Vahel tuleks siiski ka puhata. Oma töögraafiku peaks koostama nii, et leiduks aega ka suhtlemiseks sõpradega ning reisimiseks mere äärde. Lähetused, lennud ja nõupidamised on head küll, ent see kõik on Kukele liiga suur pinge.

Armastuseski läheb kõik korda. Emotsioonid ja tunded on lõkkele löönud. Austajaid on terve vägi. Ent Kukk peaks sagedamini viibima kohtades, kus on võimalik uute inimestega tutvuda. Just nende seas võib ootamatult selle õigega kohtuda.

Mida reaalsemad on uuel aastal Kuke eesmärgid, seda suurem on ta tulu. Kukk suudab paljut saavutada, eriti rahalises mõttes. Oluline on teha selge plaan, kuhu raha paigutada, et ei kulutaks asjatute ostude peale. Kui olla kaugelenägelik, võib sõlmida sajandi tehingu. Ja siis jätkub raha pensionini.

Metall

1921.a. ja 1981.a.

Metalli märgis sündinud Kukkedele soovitatakse koguda jõudu ja teha rahulikult tööd, mis on enda jaoks välja valitud. Karjäärist pole vaja unistada, seda tuleb lihtsalt teha. Konkurentidega peab käituma sõbralikult, isegi siis, kui naeratus pole ehtne. Lepinguid oleks tark alla kirjutada välismaiste partneritega. Nemad jagavad oma kogemusi ja originaalseid töömeetodeid. Ning nad on meelestatud optimistlikult. Oma tulevikuplaanidest ei maksa aga teistele rääkida. Muidu võivad need ebaõnnestuda.

Armastuses oleks kõik nagu korras. Ainult Kuke teine pool on kusagile kaotsi läinud. Samas pole mõtet ka ühe austaja juurest teise juurde kiirustada. Õiget kallimat pole aga ikka veel näha.
Kukk, kellel on juba pere ja lapsed, peaks rohkem koduste asjadega tegelema. Pole tarvis kõike abikaasa õlule veeretada, too on niigi väsinud. Ja kes siis lapse kasvatamisega peaks tegelema? Töölt koju tulnud ja õhtust söönud, peab kohe asuma koos lapsega õppima.

Ainult aasta alguses pole rahaline seis kiita. Kevadeks muutub aga kõik kardinaalselt. Eriti, kui on olemas oma ettevõte, reklaamiagentuur või tulus loominguline projekt.

Uuel aastal tuleb osa sissetulekust paigutada kinnisvarasse. Ostetud korteri võib esialgu välja üürida, et raha „juurde kasvatada“. Seega pole raha pärast vaja muret tunda.

Maa

1969.a.

Maa märgis sündinud Kukke ootab juba aasta alguses edu. Oleks vaid ideid ja tahtmine neid realiseerida, kõik ülejäänu laabub iseenesest. Kui on soov elukutset vahetada, tuleb minna õppima. Enesekindlus ja julgus on need omadused, mis Kuke edasi viivad. Lepingud ja uued ärisidemed panevad ta pea lausa ringi käima. Peaasi, et ei aeglusta tempot, just nii saab karjääri teelt kõik takistused eemaldada.

Isiklikus elus pole Kukel mitte ühtegi pettumust või luhtunud kohtamist. Kõik läheb kui õlitatult. Seetõttu on kindel šanss kohata seda õiget inimest. Austajad on sümpaatsed ja haritud, mis on juba harv nähtus. Kukele ei soovitata unistada oma ideaalist, ta peab suhtlema nendega, kellega saatus ta kokku on viinud.

Pere loonud paaridel on oodata palju meeldivaid sündmusi. Võib juhtuda, et kolitakse uude korterisse, veedetakse järjekordsed „mesinädalad“ või sünnib laps.

Rahaline seis on Kukele soodne. Kukk teenib just nii palju, kui ta arvestanud on. On oodata ka üllatusi, näiteks preemiad, lisatööd ja loteriivõit.

Uuel aastal soovitatakse sõlmida tutvusi inimestega, kes võivad midagi uut ja kasulikku õpetada.

Allikas: Astroscope.ru