Suvel peab minema mere äärde. Sealt leiab kõik vajaliku oma jõu taastamiseks.

Lammas (Kits) on eriliselt kirglik ja armastusega täidetud natuur. Seetõttu uuel aastal tal igav ei hakka. Ümberringi on nii palju austajaid, et võiks lausa nimekirja koostada, kellega neist esimesena kohtamisele minna.

Sea aasta horoskoop soovitab rohkem oma südant kuulata. Tuleb lähemalt vaadata neid, kes ei mängi tunnetega, vaid on siirad.

Raha just üleliia ei ole. Ent ka lausa puudust pole vaja tunda. Töö ju on, lepingud on alla kirjutatud, ettepanekuid aga aina lisandub. Uuel aastal peab Lammas (Kits) ettevaatlik olema ja ent petiste eest kaitsma. Aga ka ihnuskoi ei tasu olla. Eriti, kui võlgu paluvad lähedased sugulased.

Kõik laabub ja unistused täituvad, kui alustada raha korjamist uue aasta veebruari algusest.

Vesi

1943.a. ja 2003.a.

Lammas (Kits) igatseb nii väga muutusi, et põgeneks kasvõi linnast ja omandaks uue elukutse. Sellised kardinaalsed muutused on isegi tervitatavad, sest igavus ja rutiin võivad depressiooni tekitada. Seetõttu tuleb koguda kokku oma energia ja kannatlikkus.

Uuel aastal soovitatakse leida tegevus, mis pakuks ka moraalset rahulolu. Võibolla on see oma ettevõte? Pole välistatud ka loominguline sfäär.

Lambal (Kitsel) veab uuel aastal armastuses siis, kui ta ise tuleb oma kiindumustega toime. Pole vaja alustada mitut romaani korraga, et pärast patja nutta ja kurvastada. Horoskoop näeb ette kohtumise inimesega, kes pole mitte üksnes usaldusväärne sõber, vaid ka hell kallim. Tuleb kuulata oma südame häält, mitte aga uurida kandidaate läbi mikroskoobi, et otsida nende puudusi. Ka Lammas (Kits) ise peab ilmutama paindlikkust ja hoolitsust. Tuleb oma kroon peast võtta ja muutuda sentimentaalsemaks.

Sugulastega ei tohiks nii sageli olmeküsimuste üle vaielda. Seda enam, et peres on oodata suuri muutusi. Juba uue aasta sügisel on oodata lapse sündi.

Rahaga probleeme ei ole. Pole vaja paanitseda, raha tuleb kuluta vajalike asjade ostmiseks.
Suve alguses on võimalik osta perele sobiv maamaja. Samas on soovitav osa raha mustadeks päevadeks kõrvale panna. Elu on ju ettearvamatu ja võib juhtuda, et tuleb kiiresti auto osta või kaugele reisile minna. Ja ka oma garderoobile peab mõtlema.

Tuli

1967.a.

Tule märgis sündinud Lambale (Kitsele) ennustatakse pingelist, ent perspektiivikat tööd. On võimalik ka ametikõrgendus.

Julgelt võib oma ettevõtte avada. Ja pole oluline, on see äriline või siis loominguline. Konkurentidega võidelda aga ei tulegi. Nad tulevad alandlikult ise ja pakuvad koostööd ning isegi paluvad vabandust oma vaenuliku käitumise pärast. Vaid intriige tuleb vältida, et mitte oma reputatsiooni rikkuda.

Armastuses on üksnes rohelist tuld näha. Lausa ootamatu, et ümberringi on nii palju armastavaid ja siiraid austajaid. Ainult pole vaja kiirustada järelduste tegemisega, muidu võivad sündmused ebameeldivaiks areneda. Uuel aastal tuleks vähem ideaalsest partnerist unistada. Selliseid võib vaid filmides ja raamatutes kohata.

Pereinimesed aga peavad mõtlema sellele, kuidas oma suhteid mitmekesistada. Mida ebaharilikumateks need kujunevad, seda parem.

Rahahirmu ei tarvitse uuel aastal tunda. Sea aastal on oodata lisasissetulekut. Seega ilma rahata Lammas (Kits) ei jää kohe kindlasti. Lepingud ja sagedased lähetused kindlustavad korraliku sissetuleku. Peab vaid käituma plaanipäraselt, ilma tühja sebimiseta.

Puu

1955.a. ja 2015.a.

Uue aasta horoskoop soovitab järsult ja pöördumatult vabaneda vanast ning ebavajalikust. Aitab minevikus elamisest, tuleb alustada uut, palju perspektiivikamat elu. Muidu ei hakka isegi konkurendid Lambale (Kitsele) tähelepanu pöörama, üksnes naeravad ta eelajaloolise riietuse üle. Siga küll üritab aidata, ent Lammas (Kits) ei tohi ise ka laiselda.

Kui aasta alguses luua oma ettevõte, siis on suvel juba palju kergem hingata. Andeid on ju küllaga, seega tuleb need kõik avada.

Armastuses on oodata muutusi paremuse poole. Enam pole vaja üksinduses kurvastada.

Lammast (Kitse) mitte ainult ei märgata ega puistata üle komplimentidega, vaid temaga tahetakse lausa abielluda. Muide, pole vaja arvata, et pulmakellad ei sobi kokku soliidse eaga. Vastupidi, mida hilisem, seda tugevamaks kujuneb liit.

Ette on näha väiksemaid tülisid sugulastega, ent nendega saab kõik korda, kui minna kompromissile. Koduste asjadega võiks ühiselt tegeleda, siis rahuneb ka olukord.

Raha just palju ei ole, ent ka selle liigse vähesuse üle oleks häbi kurta. Lambal (Kitsel) on kõik täielikuks õnneks ja heaoluks olemas, seega tuleb vaid tööd teha, mitte viriseda.

Uuel aastal võiks sagedamini loteriipileteid osta. Võiduvõimalused on olemas.

Metall

1932.a. ja 1991.a.

Metalli märgis sündinud Lambale (Kitsele) ennustab uus aasta suurel hulgal töiseid argipäevi. Pidustuste ja puhkuse jaoks on päris raske aega leida. Samas on rõõm nendest suur. Lammas (Kits) on täis optimismi ja energiat. Ühel kohal ei tasu istuda, liikuda tuleb üksnes edasi. Karjäärile meeldivad julged ja sihikindlad isiksused.

Armuasjades peab õige ettevaatlik olema. Ümberringi on palju salakavalaid austajaid, kes vaid oma huve taga ajavad. Kui aga on lõpuks leitud see õige, siis 2019.a suvi on just nagu abiellumiseks loodud.

Juba pere loonud Lambaid (Kitsi) ootavad aga ees meeldivad sündmused — kauaigatsetud beebi on tulekul. Pole välistatud, et paljud Lambad (Kitsed) saavad vanavanemateks.

Uuel aastal on ka rahaline seis hea. Ainult töö tempol ei tohi lasta langeda, tuleb otsida uusi loomingulisi lähenemisi. Raha saab kõrvale panna ka kinnisvara ostmiseks. Ning pole vaja tunda kadedust, et mõni on liigagi rikas, ega neilgi alguses kõik hästi läinud.

Kerget raha pole mõtet oodata. Kui see tulebki, siis sama kiiresti ka haihtub.

Maa

1979.a.

Maa märgis sündinud Lammas (Kits) pole nii palju ametialaseid võite veel kunagi oma elus kogenud. Tõeline vedamine! Soliidne amet, šikk riietus ja väärikad partnerid — seda kõike lubatakse Sea aastal. Ning pole vaja klammerduda vana ja perspektiivitu külge, muidu võib maha magada suure hulga eduvõimalusi. Muide, ka töö internetis tõotab tulu tuua.

Seega on Lammas (Kits) 2019.aastal saanud kuulsaks ja tuntuks. Mida veel õnneks vaja oleks? Jah, peab kohtama armastatut ja looma perekonna. Puudust austajatest ei tule, ent nende seas on ka ehtsaid rahaahneid tüüpe. Seega peab olema ettevaatlik valiku tegemisel. Ka enda välimuse ja sisemaailma kallal peab veidi vaeva nägema.

Sugulastega ei tohi iga tühja-tähja pärast riidu norida. Seda enam, et ees ootab ühine puhkus mere ääres.

Tekib dilemma, kellega pere väiksemad jätta? Tegelikult tuleb nad kaasa võtta, las lõbutsevad ja puhkavad nemadki.

Raha on külluses, seega eelarve ei kannata. Uuel aastal soovitatakse Lambal (Kitsel) olla praktilisem. Lausa kõike, mida hing ihkab, ei tasu kokku osta.

Allikas: Astroscope.ru