Ent täielikku rahuldust ei paku elu niikuinii. Puudu jääb vastastikusest ja siirast armastusest. Vaatamata sellele, et ümberringi luusivad austajad, ei leia Madu nende seast seda õiget. Uue aasta horoskoop soovitab tähelepanelikumalt ringi vaadata. Võibolla otsib tema „teine pool“ juba ammu teda.

Suvel võibki toimuda saatuslik kohtumine. Siis ei tasu enam midagi homse peale jätta.
Pereinimeste elu muutub uuel aastal veelgi õnnelikumaks, sest last on perekonda oodata.
Rahapuudusest või laenamisest ei saa juttugi olla. 2019.aasta toob Maole stabiilse sissetuleku, preemiaid ning lisatööd internetis. Küllap ka kulutada tuleb ja seda eriti sugulaste, koduste vajaduste ja puhkuse peale. Ent pole vaja muret tunda, sest rahavoog ei katke.

Puu

1965.a.

Puu märgis sündinud Madusid ootavad kingitused ja üllatused. Kui jääda töökaks ja enesele kindlaks, võib edasi õige mitmes suunas liikuda.

Edu saadab Madu loomingus, poliitikas ja ettevõtluses. Uuel aastal on soovitav rajada oma ettevõte, et teha karjääri ja lahendada rahamured. Ainult laiselda ei tohi ega ka mitte teiste abile loota.

Võluv Madu võib oma veetlusega inimesed relvituks teha. Ometi igatseb ta tõelist armastust, mitte aga kerget flirti ega mõttetut suhtlemist. Kohtamistest ei tasu ikkagi loobuda, ent olulistel hetkedel tuleks peaga mõelda. Uus aasta tõotab tuua ka Mao ellu selle õige armastuse.

Perekonda omaval Maol tuleb hoolitseda olme eest ja lahendada mõned väiksemad rahaprobleemid. Kahjuks just need tekitavad tõkke Mao ja tema lähedaste vahele.

Uuel aastal rahaga suuri probleeme ei ole. Ainult kulutada ei tohi mõtlematult, et mitte võlgadesse sattuda. Muide, ka mõne loteriipileti võiks vahelduseks osta.

Tuli

1977.a.

Tule elemendis sündinud Maole lubatakse rõõmsat aega, mil võib väheke lõdvestuda ning peatada oma hullumeelne jooksumaraton. Tuleks sisse lülitada oma loomupärane tarkus ja olla veidi kavalam. Siis pole ei konkurente ega võistlejaid silmapiiril näha.

Suvel ja sügisel pakutakse Maole koostööd välismaal. See on suurepärane võimalus kõrgustesse tõusmiseks ning maailma turgudel tunnustuse leidmiseks.

Horoskoop ennustab kohtumisi ammuste armsamatega. Eks siis tuleb otsustada, kas tasub tagasi minevikku minna, kui see on juba kord lahkumise ja usaldamatusega varjutatud. Ka uute partnerite suur armukadedus ei sobi Maole.

Ootamatu üllatus tabab perekonda omavat Madu. Ilmselt on see lapse või lapselapse sünd.
Rahamured lähevad Maost kaarega mööda. On oodata lausa märkimisväärset summat, millega Madu pole osanud arvestadagi. Nüüd ei pea enam kelleltki rahalist abi paluma. Ometi peaks Madu oma raha kulutama vaid tõepoolest vajalike ostude peale.

Vesi

1953.a. ja 2013.a.

Äripartnerite seas on uued asjalikud inimesed, kes osutuvad usaldusväärseteks ja ausateks. Kui nendega kiiresti ühine keel leida, siis on edu kindlustatud. Uuel aastal ei tohi oma andeid peita, neist peavad kõik teada saama. Tehakse palju soodsaid ettepanekuid koostööks. Ka tööst internetis ei tohiks keelduda.

Armuasjades läheb Maol vaja ettenägija annet. Tänu sellele suudab ta üpris lihtsalt leida talle saatuse poolt määratud inimese.

Abielus Maole soovitatakse sugulastega sõbralikumalt käituda. Mao aktiivsest osavõtust kodustest toimetustest sõltub peresisene atmosfäär. Koos perega tuleks käia looduses ning korraldada väikseid pidusid. Teismeliste lastega aga tuleks hoopiski rangem olla. Vahel on piits parem kui präänik.

Vee märgis sündinud Maol tuleb uue aasta alguses kõvasti tööd teha, et oma rahalist seisu parandada. Siis võib suvel juba kergemalt hingata. Ei tohi vaid ühe tööga piirduda. Oleks hea leida ka lisatööd.

Metall

1941.a. ja 2001.a.

Metalli aastatel sündinud Madudele lubatakse edu kõige erinevamatel elualadel. Tuleb vaid initsiatiivi ilmutada. Kui eesmärk on püstitatud, siis võib kindel olla, et selle Madu ka saavutab. Kui on aga laiskus kallal, siis pole ei karjääri ega raha. Tuleb julgelt enda kanda võtta ka vastutus, siis õnnestuvad kõikvõimalikud ettevõtmised.

Isiklikus elus kimbutavad Madu tormid ja tuuled. Alles on toibutud viimasest konfliktist, kui teel on juba järgmine ja veelgi hullem.

See käib küll rohkem abieluinimeste kui vallaliste kohta.

Madu tahab kõike ja kohe – romantikat, armuavaldusi, tunnustust ja kindlaid suhteid. Ent ta ise teeb selle kõige jaoks väga vähe, ta vaid ootab esimest sammu sümpaatselt austajalt. Nii aga võibki unistama jääda. Kusjuures kauaks.

Rahamuresidki on küllaga. Probleemide eest ei õnnestu kuidagi pageda. Võibolla elab Madu üle oma võimete? Siis pole vaja kurta, et ei jätku raha auto ja korteri jaoks. Madu peaks oma eelarve mõistlikult planeerima, et raha jätkuks mitte üksnes lõbustuste jaoks, vaid ka ravikuludeks.
Sügiseks paraneb rahaline seis tuntavalt.

Maa

1929.a. ja 1989.a.

Maa märgis sündinud Maole ennustab uus aasta õnnelikku elu. Seal ei ole kohta depressioonile, probleemidele ega rahapuudusele. Mööda karjääriredelit on võimalik väga lihtsalt tõusta. Seega on edu Mao poolel ning midagi muud nagu polekski enam lisada. Tema anded on ilmselged, vaja on neid vaid võimalikult kiiresti maailmale näidata. Madu ootab ees kuulsus ja au, seetõttu ei tohi mingil juhul laiskusesse takerduda.

Ka austajatest ei tule Maol puudust. Ainult ta ise ei peaks jooksma igaühe järel, muidu võib tunnete asemel kohata vaid ükskõiksust. Sea aastal peaks Madu usaldama oma südant, ent ka mõistuse sisselülitamine ei tee vahel halba. Kui on aru saada, et nüüd on tulnud see tõeline armastus, siis ei tohi seda vahetada vabaduse ja kerglaste suhete vastu.

Abielus Madu aga läheb rõõmuga koju. Suhted abikaasa ja lastega muutuvad aina tugevamaks ja soojemaks.

Ka rahaline seis paraneb, kui Madu targalt asju ajab. Ja pole vaja kadestada paremal järjel olevaid sõpru.

Soovitav on hoida raha kokku, ent mitte nii hullusti, et šokolaadigi ei raatsi osta. Tuleb lõbutseda, puhata ja reisida. Eks raha ju selleks ongi, et kulutada ning sellest protsessist naudingut tunda.

Allikas: Astroscope.ru