Oma meeskonda tuleb aga valida töökaid ja usaldusväärseid partnereid. On soovitav avada oma isiklik ettevõte, kus saab oma geniaalseid ideid rakendada.

Isiklikus elus veab sel juhul, kui küsida nõu lähedastelt ja sõpradelt. Tuleb liikuda inimeste keskel, soetada tutvusi, lõbutseda ning rääkida julgelt oma tunnetest meeldima hakanud inimesele. Paljud Härjad kohtuvadki Sea aastal oma teise poolega. Kõik laabub nii hästi, et isegi olmeprobleemid ei hirmuta.

Raha armastab neid, kes oskavad seda targalt kasutada. Seda peavad Härjad Sea aastal õppima. Isegi siis, kui luksus ja materiaalsed väärtused pole Härja jaoks olulised, on siiski tarvis raha elamiseks koguda. Uuel aastal võib tulla lotovõit ja ka isikliku äriettevõtte rajamise võimalus. Kui teha kõike õigeaegselt, saab juba suvel selgeks, et pole asjatult pingutatud. Rahalist abi võiks pakkuda nendele sugulastele ja sõpradele, kes seda tõepoolest vajavad. Ka heategevusfond ja kodutud loomad vajavad abi.

Tuli

1937.a. ja 1997.a.

Tule elemendis sündinud Härjale lubab horoskoop huvitavaid ja perspektiivikaid ideid. Kui need realiseerida, on suure firma juhi koht kindlustatud. Ainult et otsustamisega ei tasu kiirustada. On soovitav ka oma loomingulised anded peidust välja tuua.

Härjad ei tohiks üksnes töösse süveneda. Kuni ollakse veel vaba ja vallaline, tuleb aega leida ka oma isikliku elu korda seadmiseks.

Paraku ei toimu armastuses kõik võlukepikese abil. Ent Härg on nii ligitõmbav, et austajatest juba puudust ei tule.

Tule aastal sündinud Härg peaks rohkem seltskonnas viibima ning reisima. Just siis mitmekordistub võimalus leida oma elu armastus. Seega ei tohi paigal istuda, vaid tuleb tegutseda.

Uuel aastal peaks Härg sagedamini loteriipileteid ostma. Kõike võib sellel aastal juhtuda.

Prioriteediks peaks ikkagi kokkuhoid olema. Mitte väga karm, ent siiski. Ilma selleta ei tule välja.

Vesi

1973.a.

Kui Vee märgi all sündinud Härg haarab oma kätte initsiatiivi ja teeb aktiivselt tööd, siis saabub õnn tema õuele. Seda enam, et tegevusraadius on piiritu — poliitika, kulinaaria, aiandus, ehitus … Võiks avada oma kaupluse, kliiniku või reklaamiagentuuri. Pealehakkamist Härjal juba jagub.

Sellel Härjal on südame asemel leegitsev mootor. Temast ei lähe ükski austaja külmalt mööda. Kui ta aga pole veel oma armsamat leidnud, ei tarvitse meelt heita. Pole vaja end „jagada“ nendega, kes on tema jaoks „tühjad kohad“. Need tekitavad vaid probleeme ja depressiooni.

Pereinimestest Härgadel pole tarvis millegi pärast muretseda. Suhted abikaasa ja sugulastega on suurepärased ning lapsed võtavad neist eeskuju.

Puu

1925.a. ja 1985.a.

Puu elemendis sündinud Härjale soovitatakse juba veebruaris asuda puhkust planeerima. Aitab töö rügamisest ja raha järele tormamisest. Tegelikult tuleks enda jaoks leida selline töö, mis tooks raha sisse ja ei viiks kauaks ajaks kodust kaugele. Võibolla oleks see ehk internetiga seotud? Võiks asuda keeli õppima, töö võib Härja ka koos perega mõnele teisele maale viia.

Uuel aastal tuleb eriti hea romantika ja seikluste periood. Armastust pole kunagi nii palju olnud kui Sea aastal. Isegi lootuse kaotanud Härjad võivad leida oma teise poole ühtäkki ja alatiseks. Oluline on vaid olla oma otsustes mõistlik, ega jälgida üksnes südame kutset. Emotsioonid, nagu ka kirg, võivad alt vedada.

Kui Härjal on pere juba loodud, siis on perre oodata juurdekasvu. See teeb Härja tõeliselt õnnelikuks. Hea, et raha jätkub kõigeks ega pea tuttavatelt laenama.

Uuel aastal tasuks ostusid tehes praktilisem olla, et raha jätkuks ka uue elamise muretsemiseks. Ei tasu kadestada rikkureid, sest Härg ise võib saavutada selle, millest unistab. Eriti, kui tegeleda äriga või luua oma kätega šedöövreid.

Metall

1961.a.

Horoskoop lubab hulgaliselt sündmusi ja saatuslikke hetki. Vaja on vaid kõike jõuda ja õigesti planeerida. Mõni metalli märgi all sündinud Härg peab tööd rügama, mõni teine aga võib rahas supelda ja elust rõõmu tunda.

Sellel aastal peaks Härja prioriteediks olema tervis. Suitsetamine tuleb maha jätta ning sportimisega algust teha.

Kui aga on tunda loomingulisi impulsse, siis ei tohi neid teiste eest varjata. Härja looming võib suurtele näitustele jõuda. Oluline jõud on reklaamil, see mõjub ning aitab kuulsaks saada.
Armastuses on uuel aastal vaid edu oodata. Härg on kauni välimusega ja seega on austajatest ümber piiratud. Vallaline Härg võib flirtida nii palju, kui süda kutsub. Kui aga ollakse pereinimene, siis siin tuleb piiri pidada, muidu võib abikaasaga probleeme tekkida.

Rahaga on tuleval aastal kõik hästi. Pole tarvis kordagi sõpradelt raha laenata. Võib muretult oma raha paigutada aktsiatesse või lausa kinnisvarasse. Ainult varakult tuleks koostada eelarve, et mitte „üle“ kulutada.

Maa

1949.a. ja 2009.a.

Sea aasta lubab Maa märgi all sündinud Härgadele elu ilma suuremate probleemide ja eksimusteta. Head on suhted ka kolleegide ja ülemustega. Härja ideedesse suhtutakse suure huviga ja see on kõige tähtsam. On võimalik näidata ennast mitte ainult äris või poliitikas, vaid ka loomingulistes projektides. Härg võib saavutada kõrge ametikoha. Ainult partnerite valikul tuleks ettevaatlik olla.
Horoskoop lubab edu ka isiklikus elus. Vastastikune suur armastus pole muinasjutt, vaid reaalsus.

Pereinimestel pole ka millegi pärast vaja muretseda juhul, kui lahendada olme- ja rahalised probleemid kohe, ilma neid homse peale jätmata.

Suvel läheb Härg koos perega mere äärde puhkama.

Selle märgi all sündinud noorukid võivad mitte üksnes alustada kooliromaani, vaid astuda ka ammuigatsetud kõrgkooli.

Härjal on oodata ka kõrgetasemelisi kasulikke kontakte ning kokkuleppeid. Partnereid võib leida kõikjalt maailmast.

Ometi tuleks olla tähelepanelik, kui lähedale trügivad kadetsejad ja vargad. Nii võib Härja äri vastu taevast lennata.

Kevadel ja sügisel on aeg soodus oma rikkust lihtsate võtetega suurendada. Seega võib asuda suuremaid ostusid planeerima.

Allikas: Astroscope.ru