Rott ei peaks uuel aastal ahnitsema. Raha tuleb vaid tulutoovatesse projektidesse paigutada.
Ka oma isikliku väljanägemise eest tasub hoolt kanda. Võiks alustada ringkäiguga kauplustesse, et endale midagi uut selga osta. Seda enam, et Rotil on suurepärane maitse ning ta saab hakkama ilma disainerite ja sõprade soovitusteta.

Töölgi tuleks enda jaoks läbi viia muudatused — kellega suhelda ja koos tööd teha, keda aga ignoreerida.

Igal juhul peab olema äärmiselt tähelepanelik armuasjades. Ei tasu armuda ja kohe abielluda esimese ettejuhtunud austajaga. Rotil on suurepäraselt arenenud intuitsioon, seetõttu tuleks just seda usaldada. Kevadel võib tarka Rotti oodata uhke pulmapidu. Ja elu oma väljavalituga kujuneb tõesti õnnelikuks.

Aasta lõpus on aga oodata lapse sündi. Nüüd ei tohi end lõdvaks lasta ega laiselda. Sellise sündmuse eel tuleb ju remonti teha, auto vahetada ja raha koguda.

Uuel aastal kerkib Roti ette küsimus: kas rabada tööd hommikust hilisõhtuni või avada oma isiklik äri. Viimasel juhul pole raha loota. Vähemalt mitte ülekülluses. Uuel aastal peaks olema ka kokkuhoidlikum, et saaks pere vajaduste jaoks raha kõrvale panna. Parem on siiski kollektiivis töötada, mitte üksinda. Nii saab teenida rohkem, kui esialgu plaanitudki oli.

Roti horoskoobid elementide järgi

Vesi

1972.a.

Vee elemendis sündinud Rotile ennustatakse aega täis rõõme ja suurt raha. Kui just ei hakka kelkima oma kena eluga igal tänavanurgal, siis on kõik hästi. Võimalusi rikkaks saada on palju.
Sellel aastal sündinud Rotil on väga hea huumorimeel, ning see sobib suurepäraselt konkurentidega suhtlemiseks. Vaid kõiki dokumente tuleb hoolikalt kontrollida.

Uus aasta lubab ka ootamatut armastust, mis võib lausa abieluga lõppeda. Rotil, kel on juba perekond, on aga toimetusi kuhjaga.

Ja kui veel kauged sugulased külla tulevad, viib see vaese Roti üldse endast välja.
Rahast puudust ei tule. Võib kulutada. Samas peaks osa raha õppimise tarvis kõrvale panema, teise osa peaks jätma ootamatuteks ravikuludeks ja kolmanda — olmekuludeks. Ning mitte kellelegi ei tohi öelda, kuhu rahatähed peidetud on.

Tuli

1936.a. ja 1996.a.

Tule märgis sündinud Rottidele soovitatakse võtta kohe kurss aktiivsele ja produktiivsele tööle. Ideede realiseerimiseks on vajalik ebastandardne lähenemine. Oma andeid ei tohi vaka all hoida. Sea aastal võib ka uut ja paremat ametikohta oodata.

Armastuses on oodata üksnes suurt vedamist. Tunded on vastastikused, huvid — ühised ja kirg — kustumatu. Ainult pole vaja üritada saavutada saavutamatut, muidu kaovad austajad ja romantilised kohtamised. Kui Rotil pole plaanis end veel siduda, siis võib tõesti elada vaid oma lõbuks.

Raha on piisavalt ning pole vajadust end milleski piirata. Ainult sulidest ja salakavalatest tüüpidest tuleb eemale hoida. Osa raha tuleks siiski heategevuseks ära anda.

Puu

1924.a.ja 1984.a.

Unistused täituvad ja plaanid viiakse ellu, konkurente pole aga kusagil näha. Ainult laisk ei tohi olla, kes vaid taevamannat ootab. Isiklik ettevõte ei too üksnes tulu, vaid tõmbab enda poole mõjukaid partnereid. Nemad aitavad Rotil teha kasulikke oste ning kaubale head reklaami.

Kevadel peab Puu aastal sündinud Rott usaldama rohkem oma intuitsiooni, mitte aga sugulaste ja naabrite soovitusi. Kohtamisi tuleb küll palju, ainult kasu on neist vähevõitu.

Suvel tuleb aga sooja mere äärde puhkama minna. Pole vaja muretseda, sest selle ajaga ei toimu tööl mingit katastroofi.

Rannas või mereäärses kohvikus tutvub Rott võluva isikuga. Armastus on just nii kuum, nagu kunagi nooruses. Õige pea tärkab otsus abielluda. Ei tohiks siiski kire hulluses tormata, tuleks kallimaga lähemalt tutvuda. Ega ei tahaks ju kohemaid lahutama hakata.

Rahaline seis on uuel aastal hea. Võib endale vabalt üht kui teist lubada. Vanad ja katkised riided võiks ikkagi uuemate vastu vahetada. Kokkuhoid on küll hea, kuid tervise ja väljanägemise pealt ei tohi küll koonerdada. Rott peab alati trendikas olema, et oma autoriteeti ühiskonnas kõrgel hoida.

Metall

1960.a.

Sellele Rotile soovitatakse uuel aastal rohkem uute inimestega suhelda. Nende seas on kindlasti sääraseid, kes võivad Rotile elus suureks abiks olla. Kui vana töö on ära tüüdanud, tuleb õppima minna, et uut eriala omandada. Uuel aastal peab Rott oma partneritele ja kolleegidele rohkem naeratama — see aitab kaasa ärimaailma vallutamisele.

Rott ei pea üksinduses kurvastama. Tal tuleb käiku lasta kogu oma võlumisoskus ja karisma. Siis tulevad lillesülemid ja südame ning käe pakkumised.

Peret omavad Rotid peavad hoiduma armukadetsemisest ja kavaldamisest. Siirad suhted ei kannata säärast käitumist, seetõttu võivad katkeda hoopiski.

Sea aasta lubab Rotile rikkalikult tulusid. Las räägivad, et raha ei haise, ent Rott tunneb end selles lausa õndsuse tipus olevana. Sagedamini tuleks loteriipileteid osta. Peamine, et konkurendid ei saaks teada rikastumise saladust.

Maa

1948. ja 2008.a.

Maa märgis sündinud Rottidele lubatakse kõike, mida nad vaid soovivad. Isegi töökoht on võimalik palju tähtsama ja tasuvama koha vastu vahetada. Kummaline, ent Rott kadestab ikkagi alatasa neid, kellel läheb paremini. Ehk tuleks vahepeal hinge tõmmata ja reisile sõita?

Meeldivaid muutusi lubatakse Rotile ka isiklikus elus. Ees ootavad mitte ainult kaunid romaanid, vaid isegi ametlik abielu sõlmimine. Ainult ei tohi kiirustades otsustada, et mitte pärast kallimast lahkumist depressiooni langeda.

Pere loonud Rottidel on ees mitmesuguseid uudiseid — kolimisest ja kapitaalremondist kuni lapse sünnini. Pole vaja muretseda, sest raha jagub kõigeks. Vaid sugulastega ei tohi konflikti minna ega suruda neile peale oma isiklikku vankumatut arvamust.

Uuel aastal tuleb siiski hoolega oma sissetulekuid ja väljaminekuid jälgida. Kui koostada arukas eelarve, siis rahaline seis aina paraneb. Seega on võimalik hakata mõtlema oma ettevõtte avamise peale, minna reisile või osta uus korter. Ainult oma raha ei maksa sukasääres hoida, parem on panka viia. Raha on Rotil just nii palju, kui palju ta tööd teeb. Mõtlema peab ka heategevuse peale.

Allikas: Astroscope.ru