Isiklikus elus peab Siga oma austajate seas läbi viima põhjaliku kontrolli. Kellega nendest oleks hea sõpradeks jääda, kellele tuleb aga oma tõelisi tundeid näidata? Siga peab ise otsustama, kas talle meeldivad kerglased romaanikesed või tõelised tunded.

Juba pikemat aega abielus olnud Seale soovitatakse mõelda oma elamise laiendamisele ning perepuhkuse planeerimisele.

Uuel aastal peab kokkuhoidlik olema, ent mitte nii, et isegi jäätist ei raatsi osta. Raha jätkub kõigeks, mis plaanis on olnud. Oma tulu aga õnnestub suurendada üksnes hoolsa tööga. Kui avada oma ettevõte, siis ei tunne enam üldse puudust. Sel juhul on võimalus ka oma sugulasi aidata ning ülejäänu kõrvalegi panna. Võib ka oma unistuste reisile minna. Ent puhkuselgi olles ei tohi tööd unustada.

Tuli

1947.a. ja 2007.a.

Tule märgis sündinud Seale ennustatakse enneolematut vedamist, kusjuures igal alal. Võib avada oma ettevõtte, tegeleda loominguga ja rikastuda ka tänu loteriipileti võidule. Kogu maailm on Sea jalge ees, kui ta ilmutab oma parimaid omadusi. Soovid, mis varem näisid unistustena, täituvad, kui Siga kujutab täpselt ette, kuidas need ellu viia. Kui aga miski ei õnnestu, pole mõtet kurvastada. Võibolla on seegi hea? Uuel aastal tuleks Seal tähelepanelikumalt suhtuda oma elukaaslase valikusse. Pretendente on palju, seetõttu võib segadus suur olla. Pole vaja taas sama reha otsa komistada, kui on juba mitmel korral armastuses pettutud. Sagedamini peaks kuulatama oma sisetunnet, et teha just see õige valik. Süda ei peta.

Peret omaval Seal on suhted abikaasaga suurepärased. Kõik on romantiline ja kindel. Seetõttu tuleks ette võtta ühine reis. Kui just beebi sündi pole oodata.

Tule aastal sündinud Siga peab rohkem „peaga“ töötama, uute projektidega katset tegema ning tasuvat lisatööd otsima. Just siis saabub heaolu majja. Uus aasta luba rahalist stabiilsust, ent selleks tuleb ka vaeva näha.

Vesi

1923.a. ja 1983.a.

Vee aastal sündinud Siga on valmis suurelt riskima, et vaid elus edasi jõuda. Unistused on, ent kuidas neid realiseerida? Uue aasta horoskoop soovitab Seal ilmutada oma loomingulisi andeid ning maksimaalselt fantaasiat. Siis ei süüdista teda keegi, et ta on laiskleja, kellel pole perspektiive, ajusid ega võimalusi.

Armastus on uuel aastal lausa imeline. Kõikjal on austajaid, kes on valmis Sea südame eest maksma ükskõik kui kallist hinda. Siga aga igatseb tõelist ja igavest armastust. Sel juhul on vaja asuda uusi tutvusi sõlmima. Horoskoop ennustabki Seale saatuslikku kohtumist. Ent alles sügise lõpupoole. Ning siis on kätte jõudnud ka aeg pere peale mõtlema hakata.

Rahalisi probleeme pole uuel aastal ette näha. Kui tekivadki mõned ebameeldivad momendid, lahendab Siga need väga kiiresti. Raha on, tähendab võib kulutada! Kindlasti mitte igasuguse tühja-tähja peale, vaid üksnes kasulikeks ostudeks. Oma eelarvet tuleb mõistlikult planeerida. Vaid siis tekib majanduslik kindlustatus.

Puu

1935.a. ja 1995.a.

Puu märgis sündinud Siga ootavad head uudised ja kasulikud perspektiivid. On võimalus alustada täiesti uue erialaga, tõsta kvalifikatsiooni ning koguda kogemusi töötades koos asjalike inimestega.
Uuel aastal on oodata hulgaliselt välislähetusi. Seega tuleb kiiresti asuda keeli õppima.

Ka isiklik elu on Seal suurepärane. Tähelepanu puudust tal ei ole. Valida tuleb aga just see, keda hing ihkab. Kui pole veel sellist kohanud, siis järelikult ei ole veel tulnud aeg peret luua.

Oma hõbepulmi pidanud Seal läheb kõik oivaliselt ja mis peamine — plaanipäraselt. Lõpuks on olemas oma kena kodu, lapsed on suureks saanud ning lapselapsed käivad külas. Nüüd võiks organiseerida ühise puhkusereisi. Raha ju jätkub.

Siga oskab raha teenida ega istu niisama. See tähendab, et ta võib arvestada pideva sissetulekuga ning pilvitu eluga. Horoskoop ennustab soodsaid lepinguid ja kodust lisatööd. Ainult lõbutsemist sõpradega tuleks piirata. See kulutab liialt palju vahendeid. Parem oleks korjata millegi tõeliselt vajaliku ja meeldiva jaoks. Selleks võib olla puhkusereis, korter või heategevuslik fond.

Maa

1959.a. ja 2019.a.

Maa märgis sündinud Seale lubatakse meeldivaid üllatusi ja oma eesmärkide saavutamist. Loomulikult tuleb selle kõige nimel pingutada. Eriti oma põhitegevuse alal. Kui pea hakkab õnnest ja küllusest ringi käima, tuleb sisse lülitada mõistus. Pole vaja riskida sellega, mis on saatuse poolt antud. Uuel aastal võib Siga märgatavalt oma autoriteeti kindlustada ning oma kõikumalöönud rahalist seisu parandada.

Edu saadab Siga ka armuasjades. Valik tuleb iseseisvalt teha ja üpris kiiresti, et mitte käest lasta seda kõige sümpaatsemat. Kui hakata oma tundeid mitme vahel jagama, siis ootab ees üksindus.
Abielus olev Siga peab armukadedat abikaasat rahustama. Ent ilma põhjuseta ei ole ju alust skandaale korraldada või kuidas? Võiks parem ette võtta kodused toimetused, et rahu jälle maa peal oleks.

Kui tahtmine on suur, siis võib oma rahakotti päris korralikult täita. Raha on, ent prioriteediks peab olema ostude praktilisus. Uuel aastal peab Siga ka kõik oma võlad tasuma. Krediidi võtmisest tuleb aga üldse loobuda.

Metall

1971.a.

Metalli aastal sündinud Siga ootab ilma tõsiste takistuste ja muredeta rõõmus elu. Oodata on ametikõrgendust ja suurt palka. Pakutakse isegi soodsat lepingut välispartneritega. Peaasi, et Siga ise ei laiskleks, vaid võtaks julgelt ette suuri projekte, kui on eelnevalt kõik korralikult läbi kaalunud. Oleks hea ka teine eriala selgeks õppida ning kvalifikatsiooni tõsta. Kui on meeltmööda loominguline töö, siis on ka siin edu Sea poolel.

Töö tööks, ent ka isiklikku elu ei tohi unarusse jätta. Milleks siis muidu kuulsus ja rikkus, kui kõrval ei ole armastatud inimest? Kui silmapiiril on väärikas partner, siis ei tohi temast sammugi maha jääda. Igasugune initsiatiiv on teretulnud.

Abielus Seal pole uuel aastal põhjust kurvastamiseks. Kõik laabub suurepäraselt, kui maja katusele on laskunud toonekurg. On ju nii kaua oodatud pärijat. Laps sünnib detsembris. Seni on aega elamistingimusi parandada ja rahalist seisu täiendada.

Metalli aastal sündinud Siga leiab äris sellise mugava niši, et raha lausa voolab. Ainult teistele ei tasu oma rikastumise saladusi avaldada.

Osa raha on soovitav jagada mitte ainult sugulastele, vaid anda ka heategevuseks. Siga selllest vaesemaks ei jää, aga inimesi aitab see kohe kindlasti.

Allikas: Astroscope.ru