Sea aasta algab 2019.aasta 5. veebruaril. Siga on seltskondlik, heatahtlik ja õiglane loom, kes jagab lahkelt oma parimaid omadusi. Inimesed muutuvad elurõõmsamateks ja hakkavad üksteisesse sõbralikumalt suhtuma. Nad väldivad konflikte ja erimeelsusi. Ning see kõik toimub mitte üksnes isiksuste, vaid ka riikide vahel. Sõjad võivad lakata ning finantsiline olukord paraneb tänu paindlikule lähenemisele kõikidele sotsiaalsetele ja poliitilistele küsimustele.

Siga toetab neid, kes on oma õnne isiklikus elus juba leidnud. Aga ka vallalised inimesed leiavad uuel aastal oma teise poole. Luuakse tugevad ja kindlad suhted. Mõnedel seisab armsama pärast ees kolimine kaugetele maadele. Oluline on, et midagi ei kardeta, ei vaadata tagasi ega kahelda oma valiku õigsuses.

Ka paljud ettevõtjad sõidavad kodu piiridest kaugemale oma plaane realiseerima ja oma kohta päikese all üles leidma. Sea aastal õnnestuvad kõik äritehingud. Perspektiivikad muutused ootavad neid, kes on aktiivne ja enesekindel oma ettevõtmistes. On oodata uusi tegevussfääre, abielude sõlmimisi, laste sünde ja sugulaste vaheliste sidemete tugevnemist.

Need, kes soovivad stabiliseerida oma majanduslikku seisu, peavad vältima suuri laene ning kapitalimahutusi. Raha tagasisaamine võib kujuneda väga problemaatiliseks. Kui on raha üle, on mõistlik see kasulike asjade peale kulutada. Näiteks võiks osta korteri, auto või minna unistuste reisile.
Oma tervisesse tuleb äärmiselt tähelepanelikult suhtuda. Mingil juhul ei tohi end ise ravima asuda. Muidu võib tervis päris käest ära minna. Ettevaatlik peab olema ka ekstreemspordi aladega – võimalikud on luumurrud, traumad ja tõsised tüsistused.

Üldiselt on tulemas harmooniline ja produktiivne aasta. Iga inimese ülesanne on analüüsida oma elu, teha kokkuvõtteid tehtud tööst ning saada lahti negatiivsusest.

Kust leida 2019. aastal edu?

Sea aasta lubab tegelikult eredaid ja loomingulisi hetki kõikidel elualadel. Tekib soov mitte üksnes usinalt tööd teha, vaid pöörata tähelepanu ka oma isikliku õnne saavutamisele. Paljud ebameeldivused kaovad tahaplaanile, Tekivad uued võimalused edu saavutamiseks. Tegutsetakse oma isiklikke huve silmas pidades. Valik on igaühe enda teha ning see aitab ületada depressioonid ja sisemised konfliktid.

Sea aasta on ka viljakas kodus ja pere heaks töötamiseks. Võib alustada remondiga või koguni uue kodu ehitamisega. Suhted inimeste vahel paranevad märgatavalt.

Edu jõuab nendeni, kes oma andeid ei varja, pidevalt õpivad ja partnerlust otsivad.

Sea aastal on hea asutada oma ettevõte, kui selleks on juba olemas eeldused.

Hea aeg on ka abiellumiseks.

Pole välistatud mitte üksnes vaimu, vaid ka keha arendamine. Hea on teha sporti, ujuda ja täiustada oma füüsilist vormi.

Kurss tulebki võtta tervislikele eluviisidele.

Ka rahast ei tasu enda tarbeks loobuda, võib ikka iseendale osta asju, mis rõõmu valmistavad.

Kellel veab Sea aastal?

Eriti hästi hakkavad end tundma veemärgid: Skorpionid, Vähid ja Kalad. Neil jätkub jõudu ja kannatust oma plaane ellu viia. Nendel märkidel ei täitu mitte üksnes kauged, vaid ka uued soovid. Tekib tunne, et tugi tuleb lausa kosmosest endast, mis on ka üpris reaalne. Teiste sõnadega: õnn armastuses ja ka teistes elusfäärides kukuks otsekui sülle.

Töö Sea aastal

Uuel aastal lubatakse mitte ainult tulusat, vaid ka tõeliselt huvitavat tööd. Tahaks aina suuri projekte luua, seda vaatamata isegi keskmisele palgale. Jah, ka raskusi on ette näha, ent pole midagi, millega Sea aastal hakkama ei saada.

Kui täpselt teada, mille poole püüelda, siis on edu garanteeritud. Peab vaid oma emotsioonid kontrolli all hoidma, et mitte neid teiste inimeste peale maandada.

Mida tähele panna?

Sea aastal võib ette tulla hulgaliselt avantüüre, riskantseid ettevõtmisi ja pettusi. Et seda kõike vältida, ei tohi nõustuda iga salakavala ettepanekuga. Muidu võib jääda paljaste kätega, aga ka ilma väärika reputatsioonita. Kui hoolega ette vaadata, võib juba varakult avastada olukordi, mis on seotud rahaliste probleemidega. Info tuleb alati üle kontrollida.

Üldiselt tuleb Sea aasta harmooniline ja viljakas. Kui jätta laisklemine, siis võib paljutki saavutada. Ja seda isegi ilma kõrvalise abita.

* Kui sa oled sündinud 1. jaanuari ja 4. veebruari vahel, siis vaata eelmise aasta märki, kuna Hiina päikeseaasta algab tavaliselt 4. veebruaril.

Allikas: Astroscope.ru