1. Aeg

Üksikema ei vaja midagi rohkem kui aega iseendale. Kingi talle mõned tunnid lapsehoidu või võta lausa lapsed ööseks enda juurde — üksikema on sulle tänulikum kui sa arvata oskad. Tee näiteks ise “sertifikaat”, kuhu on peale kirjutatud midagi sellist a la “kolm tundi lapsehoidu vabalt valitud ajal” vms. Lase fantaasial lennata.

2. Koristaja

Palka usaldusväärne koristaja, kes su üksikemast sõbranna või sugulase korteris või majas suurpuhastuse teeb — see on imeline jõulukingitus inimesele, kellel on alati vähe aega.

3. Õhtusöögiteenus

Siin lase jälle fantaasial lennata. Tee jälle ise mingi kinkekaart, kus on näiteks kuus lahtrit kirjadega “kodune õhtusöök sinu perele”, "kokateenus" vms. See on üksikemale superkink, kui ta saab ühel õhtul jalad seinale visata ja lihtsalt pealt vaadata, kuidas sina tema perele süüa teed. Võid ta pere ka välja sööma viia, kui sa ise köögis mässaja pole.

4. Luksuslik hooldustoodete komplekt

Naisele, kes on kogu aeg ainult laste seltskonnas, tuleb vahepeal meelde tuletada, et ennast tuleb ka hellitada. Parim oleks muidugi ka selline asi kinkida koos lapsehoiuteenusega, et üksikema saaks omale rahuliku lastevaba spaa-õhtu teha.

5. Massaaž või maniküür-pediküür

Seda on tal kindlasti vaja. Muidugi käib ka selle kingituse juurde lapsehoiuteenus.

6. Fotosessioon tema perele

Vaevalt temal on aega tegeleda sellega, et otsida fotograafi, leida kõigile sobiv aeg ja minna koos lastega kuhugi stuudiosse. Kingi talle kodune fotosessioon — leia fotograaf, kes on paindliku graafikuga ja saab lastega hästi läbi. Muidu on äkki nii, et ühel hetkel on ta lapsed suured ja neil polegi korralikke perepilte. Tõesti, see on suur asi, mille saad oma üksikemast sõbranna jaoks ära teha.