Tee midagi jõululikku

Mõtlesid, et ei too kuuske koju, aga kas tead, et just see võib sind rõõmsamaks muuta? Too kuusk koju, pane mängima mõni eriti lõbus muusikalist ja asu ehtima!

Lõpeta enda võrdlemine teistega

See kehtib nii päriselu kui ka sotsiaalmeedia kohta. Väga raske on seda mitte teha, kui kõik postitavad järjest fotosid järjest ägedamatest jõuluehetes kodudest, lõbusatest jõulupidudest ja vingetest kinkidest või mis kõige hullem, perekondlikkest fotodest täis rõõmu ja armastust, mis sul ehk just puudu on. Käies iga päev mitu korda Instagramis, tuletad endale seda pidevalt meelde, aga tea, et mitte kellelgi pole ideaalset elu ja asjad võivad ka sinu jaoks paremuse poole liikuda.

Veeda pühad lähedaste sõpradega

Me arvame, et kõigil on mõni hea sõber, kel poleks midagi selle vastu, kui jõulud hoopis tema pere seltsis veedaksid. Sõpradega koos veedetud jõulud on igal juhul kordades parem idee, kui jõuluõhtul üksi nukrutsemine.

Jaga rõõmu

Osta näiteks igal aastal kingitusi lastele, kes muidu kinke ei saakski või pane kokku kotikesed esmavajalikuga ning vii need kodututele. Võid ka minna vabatahtlikuks supikööki või hoopis loomade varjupaika kodutute koertega jalutama.

Mõtle positiivselt

Sa ei tohi lasta paaril päeval tervet oma elu mõjutada, mistõttu kasutagi seda aega ära juba varakult uusaastalubaduste ellu viimiseks. Mõtle kõigele, mida oled sel aastal saavutanud ja tee nimekiri ka asjadest, mis tahaksid järgmisel aastal ära teha. Sa ei pruugi end praegu ideaalselt tunda, aga küll asjad lähevad paremuse poole.

Tea, et kurb olla on ka normaalne

Vahet pole, kas veedad pühad tülitsevate pereliikmetega või üksinda oma kodus, mõtle lihtsalt, et see on ainult praegu nii ja tea, et kurb olla on täiesti normaalne. Lase endal neid tundeid tunda ja siis mine naudi neid tegevusi, mida sa kõige rohkem praegu teha tahaksid.

Allikas: The Everygirl