Jõulud on romantiline püha naiste jaoks. Asi ei ole ainult kinkides, vaid ootuses. Väljas on ilus, toas on ilus. Küünlad, kuused, ehted, kõik on pidulik. Käiakse koos ja tehakse ning ollakse.
Kui käiakse. Mees, kes ei taha midagi teada naise soovidest ega võta vabatahtlikult osa millestki, mis pere jaoks oluline on, EI TEE SEDA KA VOODIS.
Naised, kes väidavad, et ei pea kinkidest, petavad end. Elavad pigem kibedas enesepettuses kui tunnistavad fakti — olen küll õnnetu. Vaaritad, kostitad mehegi vanemaid võibolla, sugulasi või käite külas ja perenaisele ei mingeid kinke.
Naised armastavad oma mehe tähelepanu, kinke ja kõike mis sinna juurde käib, sest me oleme naised.
Meenutage aega, kui kurameerisite alles. Esimesi jõule, sünnipäevi, abieluaastapäeva. Kas tõesti ei tähistanud?
Mina armastan kinke.Teen heameelega ja saan ka. Kõike saab kasutada nii, et “träni” ei ole. Olete siis ise vilets saaja kui peate kalli inimese jaoks punnitama saamisrõõmu või tegemisrõõmu. Asi ei ole KOMMERTSIS, vaid laiskuses ja ükskõiksuses. Mina tahan saada, aga vastu ei pea midagi andma.
Kui tunned oma naist nagu vaja ei kulu kinkidele miljoneid ja rõõm on garanteeritud. Hind ei oma tähtsust, vaid see nägu, kui oled osanud hankida JUST SEDA, millest ta on rääkinud ammu juba, AGA SUL OLI MEELES!

Olete nõus?