1. Jumestuskreem

"Sain jumestuskreemi oma abikaasalt. Tuleb välja, et ta läks meigipoodi, näitas näpuga ühele toonile ja ütles: "See tundub üsna õige." Ja ta ostiski selle ära!

Aga ma olen hästi heleda nahaga tüdruk ja kannan alati kõige heledamat tooni ning vahel on isegi see liiga tume. Aga tema valis isegi keskmisest tumedama tooni."

2. Suvalised tööriistad

"Sain kord oma naiselt hunniku suvalisi tööriistu, mida mul vaja ei läinud. Need polnud need tööriistad, mida talt küsisin ega ka mitte sellised, mida ma oma hobideks suudaksin ära kasutada. Lihtsalt mingd täiesti suvalised tööriistad, sest meestele ju meeldivad tööriistad?!

Ma armastan oma naist, ta on mitmel viisil imeline, aga ta teeb väga sageli kohutavaid kinke."

3. Maalid

"Saime naisega tema emalt pulmakingiks maali, millel kujutati metsikut loodust. Umbes selline, mida sa näeksid näiteks hambaarsti kabinetis. See ei sobinud isegi meie elustiili, kodu ega huvidega. Ja ta unustas võtta selle tagant ära 2dollarilise garaažimüügi hinnasildi."

4. Kummalise sisuga raamatud

"Mu ämm kinkis mu naisele ja mulle raamatu selle kohta, kuidas petmine üle elada. Kumbki meist polnud 20 aasta pikkuse abielu jooksul kordagi teineteist petnud. Häid jõule!"

5. Tüüpilised jõulukingid

"Mu ema ja tema sõber tulid möödunud jõuludel meile külla ja sain neilt mõlemalt tüüpilisi asju nagu salli, vannipommid ja muud sellised asjad.

Mu ema sõber kinkis mulle ühe kingi, mille ma 1. jõulupüha hommikul avasin: kohv, mis mulle ei maitse. Ma jäin viisakaks ja tänasin teda ning pistsin siis selle kappi ja proovisin lihtsalt jõule edasi nautida.

Järgmine päev ärkasin üsna hilja ja läksin endale kohvi tegema ning tuli välja, et ta oli selle ise juba avanud ja endale kohvi teinud. Olen sügavalt pettunud."

6. Koolitarbed lastele

"Mu vanemad kinkisid mingil veidral põhjusel mulle ja mu õele ühel aastal terve aasta jagu koolitarbeid: vihikuid, pliiatseid, kustukumme, kalkulaatori jne. Ja ma polnud isegi pahane. Ma uskusin siiralt, et mu vanemad arvasidki, et me tahame just neid asju jõuluks ega suutnud neile öelda, et ma olin pettunud. Seega, proovisin igat kinki avades hästi põnevil välja näha ja tänasin oma vanemaid. Ei tea, kas nad tahtsid meid mingi tehtud rumaluse eest karistada või soovisidki meid õnnelikuks teha. Igal juhul näitasin neile, et hindan nende tehtud kinke väga."

7. Inetud kommentaarid kinke avades

"Probleem polnud isegi mitte kingis endas, vaid selles, mida mu isa ütles, kui ma seda kinki avasin. Tegu oli mingisuguse vinge blenderiga, mida inimesed on hakanud mahlapresside asemel kasutama. Ma olin 16aastane, kui ta selle mulle kinkis, kuigi ma polnud kunagi jätnud muljet, et ma sellest huvituks või seda sooviksin. Ja kui selle pakist välja võtsin, ütles ta mulle, et ta kinkis selle mulle, sest soovib, et ma elaksin tervislikumalt ja ehk võtaksin ka mõned kilod alla. Käisin tol ajal viis korda nädalas balletitrennis ja nädalavahetustel võistlustel ehk olin tegelikult üsna heas vormis. Ja eriti tore oli, et ta ütles seda kogu meie pere ees..."

8. Pool pakki komme

"Sain ühel aastal sünnipäevaks pool pakki šokolaadikomme. Jah, ma avasin selle ja pooled neist olid juba ära söödud. Ja kink polnud mingilt lapselt, vaid mu täiskasvanud pereliikmetelt. Nad põhjendasid seda sellega, et teadsid, et ma niikuinii ei jaga nendega neid komme, kui paki avan."

9. Tasuta saadud kraam

"Mu vanaisal on kombeks kinkida mulle tasuta nänni, mida ta pangast või kuskilt sarnsest kohast saanud on. Näiteks mingi plastikust kaunistuse panga või kindlustusfirma logoga. Ja ta saab väga pahaseks, kui me seda kinki ei hinda."

10. Ühekordne raseerija

"Mu abikaasa sai oma vanaemalt hiljuti surnud vanaisa poolt kasutatud ühekordse raseerija. Seal olid isegi karvakesed näha."

11. Kummalised kinkekaardid

"Mu üks sõber sai ühelt teiselt meie ühiselt sõbralt kingituseks McDonald'si kinkekaardi, aga kui ta seda kasutada tahtis, selgus, et seal polnud sentigi arvel."

12. Karastusjook

"Tüdruk, kellega kaks aastat koos olin olnud, kinkis mulle sünnipäevaks sinise Powerade'i, selgitades seda sellega, et "sulle ju meeldib sinine Powerade". Ma ei joo Powerade'i... Ja see oli meie suhte lõpp."

13. Lemmikloomad

"Mu õde kinkis mulle elus roti. Ma kardan rotte, aga otsustasin ta alles jätta ja tema abil sellest hirmust vabaneda. See ei õnnestunud.

Juhtus hoopis nii, et sel ajal, kui mina magasin, pääses ta puurist välja, ronis mulle voodisse ja hakkas mu huult närima. Ma ei maganud peale seda nädal aega."

14. Naiselikud kingid meestele

"Mu vanaema kinkis mulle üks aasta öösärgi. Ma olen mees."

15. Pilt iseendast

"Mu sugulane kinkis mulle jõuluks pildi iseendast."

16. Käekott iseendale

"Mu ema kinkis mulle kord koti, mis oli nii inetu ja loomulikult ostis ta selle tegelikult hoopis iseendale, sest ma olin 10aastane ja see kott oli nii suur, et ma poleks jaksanud seda iial kanda. Mäletan, et pidin sellega leppima ning vaatasin, kuidas mu sugulased avasid kõiki neid kinke, mida ma tegelikult tahtsin saada."

17. Mustad sokid

"Mul on ka mõned näited, kõik mu abikaasa suurepäraselt perekonnalt. Ühel aastal kinkis ta kasuisa ema mulle paari räpaseid sokke, mis olid pakitud kauni paberi sisse. Ma teadsin, et need on mustad, sest neil olid plekid peal ja ma tundsin ka nende haisu kohe, kui need pakist välja võtsin.

Ühel teisel aastal oli mu ämm nii elevil, kui kinkis mulle uhke koogikaunistamise komplekti. Ma avasin selle alles siis kui koju jõudsin ja sain kohe aru, et seda on kasutatud. Ma pole seda ise kunagi kasutanud, sest mul pole õrna aimugi, kellele see varasemalt kuulus."

18. Kahtlased kujukesed

"Kui ma olin 12aastane, kinkis mu vanaema mulle suure flööti mängiva konna kuju. Mu vennale kinkis ta banaane ja müslibatooni."

19. Enda pildiga t-särk

"Enne ülikooli minekut kinkis mu isa mulle särgi, mida kaunistas tema nägu. Ta soovis, et ta mult meelest ei läheks ja väitis, et seda kandes sebin ka rohkem naisi ära."

20. Pakk suitsu

"Mu ekspoiss kinkis mulle paki suitse, kui olin kolm kuud juba ilma suutnud hakkama saada. Ta väitis, et see oli mu progressi tähistamiseks. Aga kõige meeldejäävam asi, mis ta mulle kinkis, oli klamüüdia."

Allikas: Thought Catalog