Naistekas pani pead kokku, vestles veidi meestega ja leidis põnevaid kingiideid, mis peaksid meest kindlasti nii üllatama kui rõõmustama!

1. Esiteks, parim kingitus pole mitte asi, vaid ühine kogemus või mälestus. Kvaliteetaeg, mida saate koos veeta. Seega, kingi näiteks:

- teatri- või kontserdipiletid
- nädalavahetusereis spaasse või mõnda armsasse linna
- mõni huvitav koolitus (veinikoolitus, sushikoolitus, massaažikoolitus… nimekiri on lõputu!)

2. Kui mees armastab head toitu, miks mitte viia ta mitmekäigulisele õhtusöögile nautima degustatsioonimenüüd ja tutvuma uute maitseombinatsioonidega, mis viivad keele alla

3. Kas mees on autofänn? Miks mitte rentida talle võimalus istuda mõne unistuste auto roolis, olgu selleks kas või Ferrari!

4. Mehele, kes armastab reisida, võiks meeldida seinale kinnitatav maakaart, kuhu on võimalik märkida ära kõik külastatud riigid. Selliseid on nii lotopileti kombel kraabitavaid kui nööpnõelaga märgitavaid.

5. Mehed on lihtsa ja praktilise mõtlemisega, nii et miks mitte lähtuda nende konkreetsest huvist või hobist:

- sportlasele uus joogipudel või trennikott, miks mitte tema lemmikut proteiinijooki või -batoone, mis on teadupärast üsna kallid;
- raamatuhuvilisele stiilne järjehoidja, lugemispäevik või uut põnevat lugemist;
- tehnikahuvilisele uued kõrvaklapid, nutikindad või mõni muu innovaatiline pisividin.

6. Kui mees armastab viisakalt riietuda, pole paremat kingitust täpselt tema keha järgi õmmeldud triiksärgist!

7. Ehkki mehel on kõik juba olemas, saab see kõik varem või hiljem otsa: näiteks lõhnad, pesemis- ja hambemeajamisvahendid, mitteauguline pesu ja sokid - kõlab võib-olla igavalt, aga mehed oskavad selliste asjade üle siiralt rõõmustada!

8. Kiireim tee mehe südamesse on kinkida talle korvi- või kotitäis tema lemmiksnäkke. Ta hindab seda kingitust kuni viimase ampsuni!

9. Miks mitte kinkida kõlar, mida saab ühendada telefoniga ja kasutada duši all, et ta saaks kaenlaaluseid küürides oma lemmikmuusikat kuulata?

10. Polaroidkaamera on imehea viis jäädvustada hetki igaveseks koheselt, mitte lükata piltide ilmutamist edasi, kuni telefon või arvuti rikki lähevad ja neid pilte enam kunagi kätte ei saa.

11. Tee mehele uueks aastaks lubaduste raamat, kuhu kirjutad igaks kuuks (või nädalaks või kas või päevaks, kui on aega ja tahtmist!) väikese lubaduse temale. See võib olla nii väike lubadus (“Tuletan sulle meelde su ema sünnipäeva!”) kui suur (“Valmistan sulle kolmekäigulise õhtusöögi!”)

Igatahes loodame, et leiate ilusa kingituse igale kallile mehele enda elus. Ja rõhutame veel kord: mehele, kellel on kõik asjad olemas, pole iial paremat kinki kogemusest ja lähedasega koos veedetud ajast, mis jääb talle mälestustesse rõõmu tooma, mitte riiulile tolmu koguma!

Armas lugeja, on ka sinul mõni originaalne idee, mida mehele kinkida? Mehed, kommenteerige julgelt, mida teie jõuluvana kingikotist enim leida sooviksite!