Anonüümseks jääda soovinud naine pöördus Mumsneti poole, et küsida, kas tema reaktsioon on imelik või normaalne. Nimelt soovis ta, et ta kallim vahel talle ka midagi põnevamat kuuse alla paneks. “Vahetasin eile õhtul voodilinu ja mu poiss-sõber oli peitnud jõulukingid enda sahtlisse. Ma olen tänulik, aga no kingid on täiesti tavapärased vidinad põhimõtteliselt.”

Kinkide hulka kuulus kaks pudelit tema lemmikut parfüümi, öösärk, paar susse ja Bootsi nahahoolduskomplekt. “Iga aasta põhimõttelised samad asjad,” selgitas ta. “Ma proovin ikka aeg-ajalt tema jaoks asju vürtsitada, aga tema läheb ikka sama rada pidi. Kas ma käitun nõmedalt, kui nii reageerin?”

Vastuseid talle tuli mitmeid, mõned nõustusid, et igal aastal sama kingi saamine oleks pisut pettumust valmistav ja soovitasid tal edaspidi kinginimekirja teha, kuid teised jälle ei nõustunud üldse. “Kõlab küll, et sa ei hinda teda üdlse,” kirjutas üks neist. “Ta on need nii pikalt ette ostnud ja oli kindel, et valis asjad, mis sulle kindlasti meeldivad. Fakt, et ta üldse teab, mis su lemmik parfüüm on, on hea märk.”

Lugeja, avalda arvamus, kas naisel oli õigus olla pettunud või oleks ta pigem pidanud rõõmustama?