Sõnnil tuleb pöörata 2017. aastal päris palju tähelepanu töö, kodu ja tervisega seonduvatele teemadele. Sa pead leidma nende vahel tasakaalu. Soodustatud on õppimine ja välisreisid. Need avardavad sinu maailmapilti ja suhtumist ümbritsevasse, seega kasuta avanevaid võimalusi.

Sõpruskonnas võib tulla ette segadusi ja arusaamatusi. Võimalik, et pead kedagi aitama või sind aidatakse. Sõprade kaudu leiad ka inimesi, kes aitavad sul alateadvuses kummitavatele küsimustele leida vastuseid. Nii ehk naa pead alateadvusega tegelema, sest sinu suhtumine vajab muutmist. Kui otsid vastuseid, pöördu vaimsete praktikate poole.

Suhted
Sinu suhe vajab uuendamist, see võib võtta lausa ootamatuid pöördeid. Võimalik, et päevakorral on lapsed või hoopis uuesti armumine. See, kes alles otsib partnerit, võib sattuda tõelisesse keerisesse, sest valikuid on mitmeid. Ükski neist ei pruugi olla aga sinu jaoks piisavalt hea.

Esimene poolaasta võib tuua uue armastuse. Kui sa aga pole enda valikuga lõpuks rahul, siis otsi vastuseid enda alateadvusest. Kes otsib, see leiab. Huvitavaid võimalusi tuleb ka aasta lõpu poole.

Kodu ja pere
Kodu ja lähedased tulevad teravamalt päevakord teises poolaastas. Samas võib juhtuda nii mõndagi, mis on sinu kontrolli alt väljas. Arvesta, et kõik ei pruugi minna nii, nagu soovid.

Küll aga on võimalik muudatusi sisse viia, kõik oleneb vaid sinust endast. Kodus toimuv virr-varr võib sind küll kohati panna kainet mõistust unustama, kuid ürita seda säilitada.

Tervis
Aasta esimeses pooles on võimalused enda tervise parandamiseks ja turgutamiseks paremad. Võimalik, et võtad enda elus ette erinevaid muutusi, kuid ära piitsuta end! Tee kõike nii, et oleksid ise õnnelik. Teinekord ei pruugi muudatused kukkuda välja nii, nagu loodetud. Kuid ära anna alla ja jätka kindlameelselt enda teed.

Töö ja karjäär
Aasta esimeses pooles muutub sind ümbritsev kollektiiv. Võimalik, et liitud ise uute inimestega. Aasta teises pooles võid tööga liiale minna, pead olema ettevaatlik, sest tegelikult pead leidma tasakaalu töö ja kodu vahel. Ära põgene koduste asjade eest tööle vaid hakka oma probleeme lahendama!

Raha
Rahalistesse liialdustesse võid sattuda maikuus. Pööra rohkem tähelepanu oma ühisvarale, ettevõttele või laenudele. Nendes valdkondades võivad tulla ette liigsed kohustused.