Minul on nii, et mind inspireerivad kõik naised. Positiivsed naised annavad mulle hästi positiivset energiat ja ma tunnen, mille suunas liikuda soovin, ning negatiivsed naised panevad mõtlema, et milline naine mina ise olla just ei sooviks.

Hästi tihti on nii, et mulle kurdetakse oma muresid ja jagatakse rõõme ja ma olen väga rahul. Minul annab sellest kõigest õppida ja ma tunnen nagu ma samal ajal ise ka elaks need mured ja rõõmud üle.

Ma ise olen hästi suur suhtleja. Eriti kui mul on mure, siis ma pean sellest kellelegi rääkima, et tunda natukenegi midagi sellist, et ma ei oleks oma mures üksi. Ma mäletan oma sõbranna lauset: “Sinuga käitutakse just nii nagu sa enesega käituda lubad.” See on lause, mida ma tuletan endale iga kord meelde, kui tunnen, et mulle liiga tehakse. See lause on pannud mind asju natukene reaalsemalt vaatama.

Kui mul hästi läheb, siis ma alati mõtetes aplodeerin endale, sest ma teadsin, et ma saan hakkama.

Mina soovitan kõikidele palju positiivset ellusuhtumist ja soovitan igaühelt midagi kõrva taha panna. Kõik inimesed maailmas on meile miskit õpetamas. Igaüks peaks meid millegi suunas motiveerima, aga kõige suurem motivaator endale oled ikka sina ise.

Mis peamine: meie elu on täpselt selline milliseks selle elame ja kui me ei ole millegagi enda elus rahul, siis on aeg hakata seda muutma!