Kas te saate aru, et see on täielik idiootsus?! Ilmselt ei saa, sest muidu ei oleks sellist juttugi, aga taevas halasta… sa võtad voodist välja oma 5aastase, kes on öö läbi oksendanud või poti peal istunud, topid ta rohtusid täis, et kaks tundi vastu peaks ja tood teiste sekka? Et ta ei jääks jõulupeost ilma. Teine oli sama tark — ta öösel ei saanud suure köha pärast magada ja palavik pole veel alla läinud, aga vaatame, vast ikka saame peole minna, see kestab ju ainult natuke. Nii kahju, kui ta ei saa teistega koos peole.

Nad olid minust pisut kaugemal, aga rääkisid piisavalt kõvasti, et ma kuulsin. Ei hakanud seal poes stseeni korraldama ja nende vanemate numbreid mul ei ole, et helistada, nii et loodetavasti see kiri mõjub.

Tahan öelda seda, et kõik emad või isad, kes te kavatsete oma tõbised mudilased kodust teiste sekka pisikuid levitama tuua, sest jõulupidu on nii tore ja vahva asi, et selle pärast küll koju jääda ennast ravima ei saa, vaadake ette. Kui minu laps peaks selle pärast jõulude ajal haigeks jääma, et teie olite nii isekad ja jõuluhullusest pimestatud, et ei suutnud koju jääda, siis esitan ma teile ka oma lapse raviarved. Ja siinkohal ei pea ma silmas ainult rohtudele kuluvat summat, vaid ka saamata jäänud töötasu ja emotsionaalset kahju. Mulle aitab.

Meil on sellest olnud juttu lasteaia koosolekutel, lugematu arv kordi on räägitud meedias, arstid on hoiatanud, et haiget last ei tohi teistega kokku lasta ja IKKA VEEL leidub selliseid tolvaneid, kes peavad ennast ja oma kukununnut tähtsaimaks kõigist ja kõigest. Suva need teised lapsed, suva ka mu oma lapse enesetunne, peaasi, et saaks nunnu jõulupildi kuuse all või jõuluvana süles ära teha. Instagram ja Facebook peavad saama täiendatud, kas või lapse tervise hinnaga. Ükski “like” ei tohi jääda saamata!!!

Avalda ka sina arvamust!