Loe! Tee endale tassike teed, istu mugavasse tooli ja loe head raamatut. Enne kui arugi saad, oled reaalsuse unustanud ja naudid hoopis teist maailma.

Võta pikk dušš. Kui sa tavaliselt püüad vett säästa ja kiirelt end puhtaks küürida, siis nüüd on aeg endale veidi pikemat dušši lubada ja tunnetada, kuidas soe vesi mööda su väsinud keha alla voolab.

Unusta tehnika. Eriti kui sa töötad kontoris, ei tohiks koju jõudes kohe uuesti arvutiekraani ette istuda. Mine parem jalutama, tee kiire uinak, valmista endale midagi head süüa või kutsu sõber külla.

Trenni!
Trenn on väsitav, kuid samas tõhus lõõgastaja. Kui soovid midagi rahulikumat, proovi joogat või pilatest, kui tahad argimured ja mõtted endast välja raputada, jookse, proovi spinningut või tantsi.

Puhka juba tööl.
Et sa õhtuks liiga “laip” poleks, ära unusta ka tööpäeva vältel endale väikeseid minipuhkusi lubada. Võiksid iga tunni jooksul vähemalt viis minutit silmi puhata ja jalgu sirutada.

Hinga värsket õhku.
Vaim puhkab kõige paremini värske õhu käes, nii et isegi kui ilm pole just kõige parem, püüa iga päev natukenegi värske õhu käes viibida.

Mängi lastega. Kui sul on lapsed, veeda nendega õhtul aega. Nende lihtne rõõm ja lihtsad mõtted näitavad sulle, et elu ei pea tiirlema vaid töö ümber.

Tee endale kingitus. Valmista maitsev õhtusöök või haara teel töölt koju poest mingi väike asjake, mida oled juba mõnda aega tegelikult tahtnud. Sa oled selle ära teeninud.

Kuula muusikat. Muusika on parim ergutaja, samas ka tõhus lõõgastaja.

Mine varakult magama. Et nädalavahetusest viimast võtta, puhka reedel ilusti välja.

Allikas: allwomenstalk.com