Oska iseennast müüa

Müügioskus on igasuguse äri alus. Sa müüd kogu aeg, ka siis, kui sa ei tööta müügiosakonnas ja oled nii iseenda kui oma firma müügiesindaja absoluutselt igal kohtumisel. Kui selle oskuse omandad, on sul kolleegide ja konkurentide ees üks suur eelis.

Välju oma mugavustsoonist

Loo oma firma, räägi inimestega, kutsu oma silmarõõm kohtingule, tee langevarjuhüppeid ja mis kõige olulisem — ära võta ennast liiga tõsiselt!

Saa ühes asjas väga osavaks

Lisaks su tööle võiks see olla mingi su hobi, näiteks laulmine, tantsimine, vilistamine vms. Kui sa mingil põhjusel oma töölt ära tulema pead, on sul vähemalt see tagavaravariant, mis aitab sul leiva lauale tuua.

Loo endale tutvusringkond

Meil on vaja enda ümber hoida inimesi, kellele me saame kriisiolukorras loota: kes aitavad meil vajalikul hetkel leida vajalikke tutvusi ja viia kokku meid inimestega, kes saavad meile kuidagi kasulikud olla.

Õpi koodi kirjutama

Sa pead mõistma seda, et pea kõik noored on tehnikavidinate kasutamisel osavamad kui sina. Selleks, et oma eelist nende ees hoida või suurendada, on koodi kirjutamise oskuse omandamine hädavajalik.

Armu

Kuni sa ei ole ülepeakaela ära armunud, on su elus üks sügav ja oluline emotsioon puudu.

Õpi mediteerima

Segajaid on palju ja keskendumine on keeruline. Õpi selgeks tehnikad, mis aitavad sul oma fookust ainult ühele (õigele) asjale suunata ja seda seal hoida. Pealegi: 20 minutit meditatsiooni on kehale sama väärtuslik kui tund aega und.

Reisi rohkem

Reisides õpid sa elu ja erinevaid kultuure paremini tundma, suhestud maailmaga paremini, õpid uusi inimesi tundma.

Investeeri iseenda arengusse

Telerivaatamise asemel loe nii palju raamatuid kui jõuad, võta kursusi, õpi lisaks. Suurenda oma väärtust, sest sinu oskused ja teadmised on need, mille järgi sulle palka makstakse. Mida rohkem sa tead, seda väärtuslikum oled.

Lõpeta muretsemine

Muretsemine on mõttetu energiaröövel, mis ei muuda su elus mitte midagi paremuse poole. Küll aga imeb su energiast tühjaks. Planeerimine ja tegutsemine viib sind sinna, kuhu tahad jõuda. Naudi olevikku ja planeeri oma ellu edu!

Alusta raha kogumist

Piisab ka sellest, kui paned iga kuu alustuseks väga väikese summa oma palgast kõrvale. Sissetuleku suurenedes suurenda ka hoiustatavat summat. Tuleviku peale pead mõtlema juba täna!

Allikas: Business Insider