1. Kiirkõnni mööda maja ringi, käes hulk pabereid. Kolleegid arvavad, et sul on mingi väga tähtis asi pooleli. Kasuta seda trikki siis, kui sa ei viitsi kolleegidega puhkenurgas lobisema jääda, kuid tahaksid siiski kiiresti tassi kohvi.

2. Kasuta kleeplinti, et klaviatuuri vahelt puru kätte saada.Või märkmepabereid.

3. Või hoopis vatitikke.

4. Et sul oleks meeles vett juua, võta oma lauale 1,5 liitrine veepudel. Kleebi sinna ühtlaste vahedega sildid, millele on kellaaeg peale kirjutatud, et sul oleks vähemalt iga tunni tagant meeles paar lonksu võtta.

5. Pane oma vanale ja igavale toolile uus ja särtsakas kate.

6. Pane kõik juhtmed, mis sind laua all segavad, väikesesse korvi kokku ja kinnita korv laua alla. Juhtmed ei sega sind enam kunagi.

7. Kasuta pappkarpe, et sahtlites kord majja lüüa. Lõika need väiksemaks ja kasuta külgesid, et sahtlitesse erinevaid ruume luua ja pabereid eraldada.

8. Meisterda lipsu tagumisele küljele väike tasku, mille sees saad hoida visiitkaarte, pastakat jne.

9. Kasuta maitseainepurke ja -riiulit, et väikesed kontoritarbed oma laua peal korda seada. Kirjaklambrid ühte purki, knopkad teise, klambrilööja klambrid kolmandasse jne.

10. Tee ise külmakott, et oma lõunat jahedana hoida. Pane minigrip-kotti veest läbi imbunud švamm, sulge kott hoolikalt ja aseta jääkappi. Hommikul pane see käekotti oma lõunasöögi kõrvale ja su toit ei lähe riknema. Minigrip hoiab ka sulamisvee kindlalt kinni ja su kott ei saa läbimärjaks.

11. Väike vedru on suurepärane koht kirjade korras hoidmiseks. Pane tähtsad kirjad vedru vahedesse ja nad on sul alati silma all ning sa ei unusta allkirjastada, vastata ja neid läbi lugeda!

12. Teibi kontori suure veekanistri peale mingi ägedam silt. Näiteks õlle. Või viski. Või veini.

13. Hoia oma laual peegeklaasidega päikeseprille. Siis näed alati, kui keegi su juurde tuleb.

14. Kui sul on piisavalt suur laud, mis ei asu just kõige käidavamas kohas, tee oma lauaalusest endale mõnus voodi, kus rahulikult lõunauinakut teha.

15. Pane oma tooli seljatoele teine jakk ja jäta see sinna. Siis ei kahtlusta keegi, et oled lõunaks majast välja hiilinud või varem koju läinud.

Allikas: Buzzfeed