Loe ja vaata Cosmo juulinumbrist:
• Cosmo kaanestaar: Hilary Duff

• 12 asja, mis teda voodis eriti ei huvita

• Louis Zezeran soovitab sul proovida kommuuniielu

• Saavuta vapustavad kõhulihased

• Pakume suvelugemist

• Sukeldu festarimöllu!

ÜLEMUSEGA SUHTLEMISE REEGLID

Mida vähem ülemus teab sinu eraelust, seda parem. Ta on üsna hõivatud ega soovi kuulda klatšijutte su eelmisest ülemusest — see paneb ta hoopis muretsema, mida sa võid temast rääkida.

Kindlasti ei soovi ta, et saadaksid talle e-kirja, kui sa ei ole töölainel. Vastasin kord oma ülemuse meilile pooleldi unes olles. Kirja sisu jäi talle segaseks — ma ei tee sellist viga enam iial. Näita oma bossile, kui hea töötaja sa oled, kes pühendunult tööd teeb, ning ta hindab sind seda enam. Pole vaja talle tõestada, kui suurepärane iseloom sul tavaelus on.

NUTITELEFONIST EEMALE

Sinu peika või parim sõbranna ei tohiks eeldada, et sa tööajal nende kõnedele ja sõnumitele otsekohe vastad. Su igapäevatöö ja karjäär on sulle äärmiselt olulised ning parem on, kui ka sõbrad seda mõistaksid. Pane paika mingi aeg, mille jooksul neile vastata saad. Ütle kutile, kellega semmid, et sind rõõmustavad tema sõnumid väga, aga töö ajal vastad neile tõenäoliselt alles kahe-kolme tunni pärast… või mis iganes tundub sulle reaalne. Teineteise vastuste ootamine võib teie suhtele isegi särtsu lisada.

KOLLEEGIDEGA KOKTEILITAMA?

Töökaaslastega koos dringitamine pole mulle kunagi kasuks tulnud. Ma muutun siis liiga avameelseks, mistõttu nüüdsest kolleegidega väljas käies ma vaevu tarbin alkoholi. Me küll veedame vahel koos vaba aega, aga see pole väärt enesekontrolli kaotamist. Eriti uuel töökohal, kus soovid endast kindlasti asjalikku muljet jätta, mitte demonstreerida, et armastad kõik uusi kolleege pärast paari Martinit. Pea meeles, et tänapäeval levib gossip kiiresti. Ära anna teistele põhjust enda kohta mahlakaid jutte tekitada ja neid edasi levitada.