1. Programmeerijad

IT-meeste abikaasad on tihti algkooliõpetajad — olgu spoilerina ära öeldud, et viimaseid hakkab siin nimekirjas tihti ette tulema.

2. Peakokad

Peakokkadel eriti vaba aega pole ja tihti nad köögist välja ei saa, nii et nemad abielluvad tavaliselt oma restorani ettekandjaga.

3. Näitlejad

Näitlejad abielluvad näitlejatega või vähemalt inimestega, kes on teatri- või filmitööstusega seotud. Meessoost näitlejad abielluvad küllalt tihti ka advokaatide ja kohtunikega.

4. Sportlased

Meessportlaste konkurentsitud lemmikud on alg- ja põhikooliõpetajad. Naissportlastel oma eelistusi mingil põhjusel välja kujunenud ei ole.

5. Õpetajad

Nagu välja tuleb, siis õpetajatega tahavad abielluda kõik — õpetajad ise aga heidavad kõige meelsamini paari omavahel või mõne muu koolitöötajaga.

6. Loomaarstid

Tihti abielluvad loomaarstid ka omavahel, aga naissoost loomaarstide puhul on märgata suurt kiindumust ka rekkajuhtide vastu.

7. Meditsiiniõed

Jääb küll müsteeriumiks, kus need inimesed omavahel kohtuvad, aga huvitaval kombel annavad ka õed kõige tihedamini oma jah-sõna just rekkajuhtidele.

8. Piloodid

Piloote armastavad kõik naised. Piloodid ise aga avavad oma kokpiti ukse eelisjärjekorras ikka alglasside õpetajatele.

9. Ajakirjanikud ja kirjanikud

Ajakirjanikud ja kirjanikud abielluvad kõige sagedamini oma toimetuse või kirjastuse juhtidega. Kui see ei õnnestu, siis mingite teiste juhtidega.

10. Arstid ja kirurgid

Halb uudis naistele, kes plaanisid arstiga abielluda — arstid ja kirurgid abielluvad kõige sagedamini oma kolleegidega.

11. Politseinikud

Pole vast enam üllatav, kelle juurde koju politseinikud igal õhtul koju tulla soovivad — eks ikka oma algklassiõpetajatest naisukeste juurde.

12. Tantsijad ja koreograafid

Olgu, see on veider — tantsijaid ja koreograafe tõmbab mingi müstilise jõuga keevitajate poole.

13. Sekretärid

Sekretärid abielluvad kõige sagedamini juhatajate ja tegevjuhtidega. Klišeed peavad vahel ikka paika küll.

14. Astronaudid

Need sekretärid, kes juhtidest üle jäävad, saavad astronautide naisteks.

15. Arhitektid

Ja viimaseks siis arhitektid — kellega nemad küll abielluvad? Üllatus, üllatus, nemad laskuvad ühele põlvele algkooliõpetajate ees.

Allikas: She Knows