Mehena mõtlemine tähendab olla otsusekindel, enesekindel, iseseisev, võimeline enda eest seisma ja võimeline võtma riske. Naistele on rohkem omane olla paindlik, õrn, alati rõõmsameelne, rääkida rahulikumalt ja soov teistele mitte haiget teha. Just see aga võib ära määrata, kui edukas sa oma töös oled.

Siin on sulle neli soovitust, kuidas mõelda rohkem nagu mees:

1. Ole strateegiline

Seda just ärikontaktidega. Leia enda ümber mentoreid ja häid nõuandjaid, kes ei tööta sinuga samas ettevõttes. Paljudel edukatel inimestel on mentorid, kes aitavad neil õigel rajal püsida. Kui leiad meessoost mentori, siis seda parem.

2. Võta koosolekul sõna ja ole aktiivne

Alguses võib see veider tunduda, sest naised kipuvad oma väärtusi alla suruma. Kui keegi aga pidevalt sulle vahele segab, palu tal viisakalt lasta sul lõpetada.

3. Ole enesekindel ja ära lase kellelgi end maha teha

Võid käituda nagu Nancy Pelosi septembrikuus Valges Majas aset leidnud õhtusel koosolekul, kui mehed temast pidevalt üle rääkisid ja ta lõpuks kõva häälega küsis “Kas naistel lastakse ka siin rääkida?”. Kasuta kerget huumorit, aga ole ettevaatlik, et sa endast rumalat muljet ei jäta.

4. Aita neil mõista

Vahel võib naissoosse eelarvamustega suhtumine olla tahtmatu, mistõttu võid võtta seda kui võimalust oma kolleegi viisakalt harida. Naised peavad teineteist toetama, sest tegelikult on meil võrdse ühiskonnani veel pikk maa minna.

Allikas: YourTango