1. Alusta oma päeva õigesti

Hea tuju võrdub parem päev kontoris? Kõlab nagu loogiliselt küll. Kui sa võtad oma hommikurutiiniks aega, saad terve päeva kestva hea tunde kaasa. Teki alt peaaegu otse autosse ronimine, samal ajal vihast vahutades, et jälle peab tööle minema, ei anna just parimat tuju. Sörgi parem alustuseks mõni ring ümber maja ja tee siis üks hea hommiksöök.

2. Mõtle häid mõtteid

Harjuta teadlikult endale külge positiivset mõtlemist. Sa võid ju mõelda positiivseid mõtteid igal pool mujal, aga kui töö ei meeldi, kipub seal klaas ikka pooltühi olema. Kalla ka tööl klaas pooltäis! Või lausa täis!

3. Sea endale eesmärgid

Ära ole kinni selles ülesandes, mida sa parajasti täidad, vaid hoia pilk suuremal eesmärgil. Kui sul pole aimugi, mis sinu nõmeda töö suurem eesmärk võiks olla, siis alusta sellest, et tee endale selgeks, mis see võiks olla ja kas see ka sind aitab. Kui ei aita, siis loo endale isiklik eesmärk.

4. Leia kontorist sõpru

Kui su läheduses on mõni inimesne, kes sulle päriselt meeldib, võib see ka täiesti talumatu töö talutavaks teha. Veel parem, kui kellessegi oma kontorist armud — kohe on palju rohkem motivatsiooni hommikul tööle minna!

5. Küsi rohkem

Kui sa pole rahul, küsi juurde! Olgu siis jutt palgast, töö hulgast, võimalustest ennast proovile panna, millest iganes. Ära mossita vaikselt oma tööd vihates nurgas — iseenesest see sulle meeldivamaks ei muutu.

6. Võta päev  vabaks

Vahel on vaja päris oma päeva ja nädalavahetuse päevad ei sobi, sest siis on ka ülejäänud pere kodus. Võta tervisepäev ja lae ennast täis. Ära tee terve päeva absoluutselt mitte midagi!

7. Pea pause

Kui sa enam ei jaksa, siis puhka ometi! Jaluta korra õues, räägi sõbrannaga telefoniga, vaata kasvõi aknast välja. Ära klammerdu pilguga arvutiekraanile.

8. Saa oma ülemusega hästi läbi

Isegi kui ta sulle ei meeldi. Kasvõi poe talle, see teeb su elu palju lihtsamaks.

9. Saa tüütute töökaaslastega hästi läbi

Ole sõbralik, aga jahe. Tülinorijaid ignoreeri, hädaldajaid ära pane tähele, jutustajaid ära kuula.

10. Saa inspiratsiooni

Mõnikord pole palju vaja, et saada uut inspiratsiooni. Bookmarki endale ära mõned netileheküljed, mis sulle alati jõudu annavad: olgu need siis kuulsuste tsitaadid õnnelik olemisest, Vogue või Youtube'i kassivideod.

Allikas: About