"Aastaid tagasi töötasin kohas, kus iga tööpäeva hommikul viis minutit peale ülemuse saabumist pidin kruusi värskelt valmistatud kohvi talle kabineti viima. Pole hullu, see ei võtnud mul tükki küljest, eriti kui arvestada, et olin assistent. Küll hakkasid asjad kiiva kiskuma järjekordsel firmapeol, kus seesama purjus ülemus pidas õigeks mind jälle kamandada — küll ei maitsenud talle salat või oli tema mobiil kadunud. Seega kahepäevane firma väljasõit nädalavahetusel oli mulle töökohustus. Lõpliku põntsu pani aga see, kui ülemus peale katseaja lõppemist meie palgakokkuleppest kinni ei pidanud. Andsin talle mitu kuud aega seda viga parandada, aga lõpuks otsustasin küsida. Asi lõppes sellega, et ta kutsus mind oma kabinetti n-ö vaibale ja käskis mul rohkem naeratada. Jah, probleemiks oli, et ma tema kontorisse saabudes talle ei naeratanud ja üldse nii tõsine olen kogu aeg.

Ma ei osanud sellele kuidagi reageerida ja ütlesin, et ma ju teen oma tööd ega istu seal kaunistuseks. Selle peale mind vallandati töökohustuste mittetäitmise eest.

Liisale ütleksin niipalju, et seni kuni TLS on orjaseadus, siis ei saa ükski töötaja enda eest seista, olenemata soost."

Naised, jagage enda kogemusi, kuidas mehed on teiega tööpostil inetult käitunud just seetõttu, et olete naised.