1. Nad liigutavad end

See ei tähenda, et pead nüüd hommikul vara kindlasti trenni tegema hakkama, aga juba kerge jooga või lühike jalutuskäik aitab vere ringlema panna, vähendab stressi ja parandab su tuju.

2. Nad ei lükka äratuskella edasi

Kui lükkad äratuskella igal hommikul edasi, paiskad lihtsalt oma rütmi sassi ja siis pole ju ime, et sa hommikul millegagi hakkama ei saa ja oled halvas tujus. Rütmi tagasisaamiseks võib kuluda aga 2-4 tundi, mis ei sobi kohe kindlasti produktiivse hommiku mõistega kokku.

3. Nad söövad hommikusööki

Hommikusöök on hädavajalik kütus, mis aitab päeva käima lükata. Iga #bossnaine on piisavalt tark, et jätab oma graafikusse aja ka hommikusöögiks.

4. Nad teavad, mis on vaja täna ära teha

Kui sul on kirjas asjad, mille pead täna ära tegema, on ka palju suurem tõenäosus, et neid ka teed.

5. Nad lohutavad iseennast

Positiivne mõtlemine on juba pool võitu! Edukad naised suudavad ise taas põrandalt tõusta ja eluga vajadusel edasi liikuda ning suunavad oma energia siis taas õigetele asjadele.

6. Nad loevad uudiseid

Bossid naised on alati kursis maailmas toimuvaga ja leiavad aega ka oma lemmikute veebilehekülgede lugemiseks.

7. Nad joovad vett

Kui jood liiga vähe vett, on peavalud ja iiveldus garanteeritud ning nii sa küll edukas ei jaksa olla. Teenid boonuspunkte, kui alustad igat hommikut sooja vee ja sidruniga.

8. Nad pühendavad aega iseendale

Kas on veel hullemat tunnet, kui see, et pead igal hommikul kodust tööle kiirustama. Rahune ja unusta see kaootiline energia ning võta hommikul aega iseendale.

9. Nad teevad midagi, mis teeb neid rõõmsaks

Lisa oma hommikutesse üks asi, mis muudab sind õnnelikuks. Olgu selleks siis raamatu lugemine kohvi joomise kõrvalt või lemmiku seriaali vaatamine samal ajal, kui end meigid. See võib kogu ülejäänud päeva nauditavamaks muuta.

Allikas: The Everygirl