“Tõsi on see, et ka naised eelistavad töötada koos sookaaslastega, kes oma välimuse kallal viitsivad vaeva näha. Meestest rääkimata. Kena kehasse hoidev kleit, pisut avaram dekoltee, kontsakingad ja üle põlve seelik on kindlustanud, et mu hääl on koosolekutel kuuldav, mind saadetakse tähtsate klientidega kohtuma ja siluma plahvatusohtlikke situatsioone kontoris.

Ma näen palju vaeva ja kulutan palju raha, et oma töölkäimise rõivaid hankida ja outfite kokku panna. Ja see on ennast ära tasunud, sest olgem ausad: ükski tööandja ei usalda tähtsaid tööülesandeid inimesele, kes ei viitsi oma välimuse kallal vaeva näha. Kui sa näed suvaline välja, siis ei eelda mitte keegi, et sa suudad toime tulla suurte ja oluliste ülesannetega. Just sel põhjusel ei lase ma kunagi oma juuksevärvil tuhmuda ja soengul välja kasvada.

Mul on ju ainult umbes seitse sekundit aega, et inimesele muljet avaldada. See jätab mulle null sekundit, et oma teadmisi näidata, aga küllalt aega selleks, et mu rõivad ja välimus saaks minu kohta üht-teist öelda.

Pealegi — kaunid riided ja kena välimus tekitavad igas naises ha enesetunde. Sobivad ja hästi istuvad rõivad, teravad kontsad ja meik panevad mind tundma nagu ma oleks võitmatu!

Ma suudan kontorist välja kõndida teadmisega, et ma olen suuteline tegema seda, mida minult oodatakse. Kui sa oled endas kindel, siis sa saadki hakkama.

Muidugi ei meeldi paljudele feministidele selline lähenemine, aga mina leian, et naisel on õigus riietuda just nii nagu ta soovib. Miks töötada oma võludele vastu, kui sa saad need hoopis enda heaks tööle panna? Me kõik ju teame, et mehi on väga lihtne nende väikeste trikkide abil oma tahtmist tegema panna.

Mul ei ole mingit kõrget ja uhket kraadi, aga ometi ei ole ma pidanud iialgi ühelegi töökohale kandideerima. Mind on alati ise jahitud. Panen selle oma välimuse arvele: edu algab välimusest. Kui sa ei ole sellega rahul, vaata peeglisse ja muuda midagi.

Too esile oma parimad küljed: pikad jalad, peen piht, imelised tissid, ja rõhuta neid oma riidevalikuga. Siin pole edevuse ja prostitutsiooniga midagi pistmist, vaid see on sinu võimalus oma parimad omadusi ära kasutada selleks, et saada, mida tahad.

Maailm on sinu vastu nii palju lahkem, kui su riietus avaldab muljet! Ja see ongi edukate naiste üks suurtest saladustest."

Allikas: The Sun