59 protsenti vastanutest pidas motiveerivaks hommikust kohvipausi ning pea samapalju (62 protsenti) arvas sama pärastlõunase kohvipausi kohta. 51 protsenti leiab, et kolleegidega koos lõunastamine tõstab tööindu ning 32 protsenti leiab sama mittekolleegidega lõunastamise kohta. Jõu- või spordisaali külastamist töö tõhususe huvides peab vajalikuks 55 protsenti, kuid 19 protsenti märkis, et nad ei tee kunagi trenni.

Vastajad leidsid, et üks alkoholinaps pärast tööpäeva ei aita kuidagi töötegemisele kaasa. Ükskõik kas koos kolleegidega või ilma — vaid kümnendik vastajatest pidas napsi pärast tööd kuidagi innustavaks. Ligikaudu kolmandik märkis, et nad kindlasti ei võta ühtegi klaasi peale tööpäeva. Pooled vastasid, et nad ei suitseta tööpäeva jooksul, või siis üldse mitte, ning 28 protsenti pidas suitsupausi töö seisukohalt kasulikuks.

Töökeskkonna kohta leidis 17 protsenti vastanuist, et hea vaade töökoha aknast muudab nende töö vähem tõhusamaks ning kümnendik pidas tööd pärssivaks kaupluste lähedust töökohale. Töö tõhususe seisukohalt peeti kõige olulisemaks mugavat töölauda ja istet (92 protsenti vastanuist). Pea sama oluliseks peeti korralikult töötavat arvutit, head valgustust, toimivat kliimaseadet ning joogivee kättesaadavust.

Küsitlusele vastas 188 CV-Online’i andmebaasis olevat inimest. Vastanute keskmine vanus oli ligi 40 aastat ja 73 protsenti olid naised.