Oma kodu

Vahet pole, kas igatsed väikest korterit või suurt maja, kunagi pole liiga vara hakata oma kodu jaoks raha kõrvale panema. Kogu summa kokku saamine võtaks vast terve igaviku, aga ka laenu sissemakseks kulub üpris paras ports raha. Niisiis, kui tahad oma kodu, on aeg hakata hoolitsema selle eest, et su unistus ei jääks rahapuuduse taha pidama.

Puhkusereis

Lihtne on langeda halli argipäevarutiini, mis hõlmab vaid tööl käimist, kodu koristamist ja arvete maksmist. Arusaam puhkusest piirdub paarisaja kilomeetri kaugusel emal külas käimisega. Kui saaksid aga kord aastas põrutada soojale maale, mis kingib sulle päikest ja soojendab üles su kodumaakülmadest kangeks muutunud luud, teed enda kehale ja vaimule tõelise kingituse! Hakka oma järgmist puhkust planeerima juba täna!

Vanaduspõlv

See ei tule vast kellelegi uudisena, et meie pensionid on tõeline naljanumber. Kui tahad vanaduses mugavalt elada, hakka juba nüüd mõtlema, kuidas saaksid aastate jooksul piisavalt kõrvale panna ja varuda, et võiksid ka pensionärina puhkamas käia ja mõnusasti ära elada.

Ootamatud kulutused

Pole vahet, kas kaotad töö või hakkab hammas valutama — hädaolukordadeks peaks meil alati raha olema!

Kingitused iseendale

Kui kogu su raha kulub vaid maksudele, toidule ja muule eluks vajalikule, võid sellest kiiresti tüdineda ja tunda, et ehkki sa rabad tööd teha, ei saagi sa justkui midagi endale lubada. Kui oled juba mõnda aega piilunud uut telefoni, ilusat käekotti või suuremat televiisorit, siis tea, et sul on õigus ka neid asju endale lubada!

Allikas: allwomenstalk.com

Jaga
Kommentaarid