Arvan, et meestel võiks olla veel nii palju viisakust, et naine võib kohtamisele minnes rahakoti maha jätta ja tunda and printsessina. Tõesti on mõnus ja ääretult erutav, kui ma tean, et ei pea muretsema ühegi arve pärast ja mees ei eeldagi seda. Rahateemad võivad täielikult rikkuda muidu suurepärase õhtu, seega pole minu meelest vaja seda teemat üldse tõstatadagi!

Kord näiteks olin väga meeldival õhtusöögil väga kena härraga, kes käitus tõelise džentelmenina…kuni jõudis kätte maksmise hetk. Ettekandja ulatas talle tšeki, mees vaatas seda, punastas ning ulatas selle siis mulle. Tõusis lauast ja ütles, et käib korra tualetis. Arvasin esiti, et ju tuleb tagasi ja maksab siis, kuid tema naases ja päris hoopis: „Kas said makstud ja võime minna?” Loomulikult ei võtnud ma oma rahakotti välja, vaid ütlesin hoopis, et see on meeste töö, kuid siis teatas härra, et temal raha ei ole. Kujutan ette, et olin vist viha pärast näost täitsa roheline, kuid maksin arve ja saatsin härra pikalt.

Teinekord aga juhtus nii, et mees maksis küll toidu eest, kuid hakkas taksos arvutama, kui palju ma talle võlgnen!

Üks noormees aga tegi kohe väljaminekuks ettepanekut tehes selgeks, et tema kutsub küll kohtama, kuid oma kulud maksan ise kinni, sest tema on väikesepalgaline ja mina oma positsiooni arvestades peaksin tegelikult hoopis temale välja tegema. No mida?!

Selge see, et selliste meestega pole hiljem enam pikka juttu. Ei luba ma neil end koju saata ega kutsu üles kohvile. Kustutan hoopis telefoninumbri ära, kui olen saatnud sõnumi, et ära mulle enam helista! Tolle viimase saatsin muidugi kohe kukele.

Täitsa piinlik on kohe vaadata mõnikord, kuidas toidupoes, restoranis või kinos naine oma rahakoti kallal kohmitseb ja mees seal kõrval, käed taskus, näts suus, ülbelt seisab. See ikka ei sobi üldse, minu meelest on täitsa kohatu.

Kuid mehed, kes ei luba naisel maksta, kannavad ise kõik kulud ning oskavad seda teha nii härrasmehelikult, märkamatult, loomulikult ja iseenesestmõistetavalt, jõuavad kaugele! Iga naine tahab end tunda kuningannana ning loodab, et teda hellitataks ja väärtustataks.

Mehed! Kui teil pole raha, siis ei ole mõtet naisi välja kutsuda. Kui te ei raatsi maksta, siis pole mõtet naisi välja kutsuda. Kui te olete põhimõttelised ja keeldute võrdõiguslikkusele viidates maksmisest, siis käige väljas naistega, kellel on samad põhimõtted. Või ärge käige üldse.