Bey leiab, et tema teguviis on täiesti loomulik ning naisi ei tohiks hukka mõista vaid seepärast, et nad rikaste partnerite kulul elavad. Lisaks ei meeldi JetSetBabe-ile ka termin kullakaevaja, mida sapised arvajad tema kohta pilluvad.

Naine siiski tõdeb, et tal oleks raske olla koos mehega, kes pole jõukas. “Ma pean hästi elamist enda prioriteediks,” mõtiskleb Bey. Ta tutvus 18-aastaselt Itaalias jõuka mehega, kes teda poputas ning nüüd ei suudaks ta lihtsa elu juurde naasta. “See härra tutvustas mulle enda elustiili. Kui sa korra mekid luksust, siis on väga keeruline tagasi pöörata,” selgitab Bey, kes on pärast seda pea 15 aastat lahedalt elanud.

“Ma olen suutnud seda luksuslikku elustiili hoida tänu meestele, kellega ma kohtamas käin. Ma ei häbene seda,” on naine endaga rahul. Ta tunnistab, et on kõrgklassi kuulumiseks enda välimuse kallal ohtralt vaeva näinud. “Pean järgima kirjutamata reegleid, et olla tasemel. See tähendabki tihtipeale enda muutmist nii käitumiselt kui välimuselt. Ma olen alla võtnud umbes 15 kilogrammi, teinud ninaoperatsiooni ja lasknud täitesüste teha. Jõukad mehed tahavad kõrge kaliibriga naist. Me elame ju ometigi pealiskaudses maailmas.”

Bey, kes oli nõus kõrgklassi kuulumise nimel noa alla minema, leiab, et naistel peaks olema valikuvõimalus: “Töötamist ei tohiks naistele peale suruda, neid ei tohiks hukka mõista, kui nad ei taha tööl käia. Neil peaks olema valik, kas nad tahavad seda teha või ei.” Niisiis õpetabki 15 aastat teiste kulul elanud naine, kuidas seda teha. Kursustel õpetatakse, kuidas end kõrgklassi munsterdada ja seejärel rikkuritega kohtingutel käia. Seejuures õpetab Bey naistele ka seda, mis saab siis, kui suhe lörri peaks minema: “Ma näitan neile, kuidas olla nutikas, kuidas koguda sääste, omandada haridus ja töökogemus.”