Naistekas loosiõnn naeratas Andrale ja tema kaaslasele! Võitjaga võtab Naistekas ise ühendust.

Kim Kiyosaki ja tema The Rich Woman Team on keskendunud naiste inspireerimisele ja koolitamisele üle kogu maailma. Kiyosakit teatakse tihti tema abikaasa Robert Kiyosaki kaudu, kuid tegelikult on ka naine ise edukas ettevõtja ja investor, kes tuginedes oma kogemustele on kirjutanud mitu bestsellerit. Kiyosaki esinemised naistele on peamiselt kantud sellest, kuidas leida julgust, saada üle sisemisest ebakindlusest ja suurendada eneseusku oma materiaalsete unistuste elluviimiseks. The Rich Woman Teami kuuluv Lisa Lannon on sotsiaalne ettevõtja, investor ja raamatu „Sotsiaalne kapitalist” kaasautor. Koos abikaasaga on ta üles ehitanud eduka keskuse sõltlaste abistamiseks. Lisa arvates maailm lausa januneb naiste järele, kes loovad uusi töökohti ja lahendavad probleeme, millel on maailma paremaks muutmise mõõtmed. Lisa räägib foorumil sellest, et heategevus ja raha tegemine ei ole vastandid ning kuidas leida endas motivatsiooni ja ehitada äri, millel on sügavam mõte. Ronda Jaggers aitab igapäevaselt lapsi, kellega teised enam hakkama ei saa. Ta pakub lastele võimalusi ja tuge, millest nad on mingil põhjusel ilma jäänud, eesmärgiga aidata neist saada eluterved ühiskonna liikmed. Ronda esinemine keskendub sellele, kuidas muuta oma kirg sissetulekuks ja äritegevuseks. Ceil Stanford on tunnustatud juht, investor, aga ka coach, kes erakordseid tehnikaid kasutades on suunanud inimesi läbima nii personaalset kui ka professionaalset arengut. Ceil kõneleb foorumil sellest, kuidas lasta lahti minevikust, et läbielatud negatiivsed kogemused ei mõjutaks inimese tulevikku, ning kuidas kasutada oma elujõudu, et oma ellu soovitud tulemusi tuua.

Lisaks neljale naisele The Rich Woman Teamist tuleb lavalaudadele veel Janet Bray Attwood, kes on New York Times’i bestselleri „The Passion Test“ kaasautor. Janet on juhendanud sadu tuhandeid naisi üle maailma ja aidanud neil leida oma tee just omaloodud testi kaudu. Foorumil keskendub ta sellele, kuidas ennast rohkem armastada ja saada julgust, mis aitab elus läbi lüüa.

Korraldaja Kadri Kaljumetsa sõnul on sellist üritust naistele kindlasti vaja: „Lisaks teadmistele ja praktilistele nippidele, mida lavalt kuulajatele vahendatakse, on osalejal võimalus leida endale mõttekaaslasi kogu eluks. Inimesed, kes sellistel üritustel käivad, neid ühendab soov õppida ja tegutseda. Nad on valmis midagi oma elu muutmiseks ette võtma. Meie foorumile lihtsalt ajatäiteks ei satuta — ikka tullakse sooviga oma ellu muutusi tuua! Foorumil räägitakse ettevõtlusest, investeerimisest, rahast, raha olulisusest ja selle teenimisest ilma süümepiinadeta. Eesti naisel on raha ja finantsilise vabadusega omad suhted — meil on suur palgalõhe ja vähe naistest ettevõtjaid. See üritus on näoga naiste poole — me soovime, et naised saaksid indu ja julgust enda elu eest ise suurem vastutus võtta.“

Wealth Forum Womenilt saab kindlasti teada, kuidas liikuda unistuste elu poole, kui pole ei raha ega aega ning tunned ennast ebakindlalt; kuidas astuda samme finantsvabaduse poole, et saaksid luua unistuste kodu ja pakkuda endale, lastele ja lähedastele seda, mida soovid; kuidas panna paika oma fookus, et pideva ajahäda asemel nautida rahulikke hommikuid ja vältida rööprähklemist; kuidas õppida ennast päriselt armastama, et saaksid pakkuda armastust ka teistele inimestele sinu ümber; kuidas suurendada sissetulekuid ning võita aega, et sul oleks võimalik reisida, õppida ja rohkem elu nautida; kuidas olla sisemiselt motiveeritud, särav ja tänulik ja kuidas saaksid oma hirmudest vabaks; kuidas võtta elult maksimum, et tunneksid ennast tõeliselt õnnelikuna; kuidas saavutada oma eesmärgid kiiremini ja kuidas viia ellu muudatusi, mida sa oled seni kaugesse tulevikku lükanud; kuidas jõuda endas selgusele ja leida eesmärgid, et saaksid ennast ja teisi rohkem aidata.

Üritus on inglise keeles, kuid piletihind sisaldab fm-tõlget, mida saab kasutada telefonis oleva fm-raadio kaudu. Kui seda võimalust ei ole, siis saab kohapealt osta kaasaskantava pisikese raadio soodsa hinnaga.

Korraldajad annavad pileti ostnutele „100% raha tagasi garantii“. Kui tunned, et Wealth Forum Women ei täitnud ootusi, siis tuleb anda sellest ürituse käigus märku.

VÕIDA TASUTA KAKS PÄÄSET ÜRITUSELE

* Edu Akadeemial on õigus Teile saata personaalseid pakkumisi nende üritustele