1. Emad näevad alati väsinud välja
Tumedad silmaalused, kahvatu ja väsinud nahk, jõuetu olek… Puhas müüt! Väga paljud vastsündinud magavad korralikult ning ei tekita oma emale suuremat stressi ja peavalu ja kui sa tõesti pead 24/7 beebit süles hoidma, toitma ja lohutama, teed sa midagi lihtsalt valesti. Värskel emal on vägagi võimalik beebi kõrvalt ka ise süüa ja puhata.

2. Emadel on pesemata juuksed igavates soengutes
Millisel emal pole aega oma lapse kõrvalt isegi pead pesta? Ja kui ka seda piisavalt tihti teha ei saa, on olemas kuivšampoonid… Pealegi teab iga naine, et sama ruttu kui hobusesaba, valmib ka kiire krunn, lihtne punutis või lahtine soeng kinnitatud tukaga. Nii et ei, noortel emmedel pole vaid üks soenguvalik!

3. Emadel on suur kott, mis mahutaks nende külmkapi
Ei, emad teavad, et lapse asju võib hoida mähkmekotis, aga sel ajal, kui nad saavad veidi omaette olla ja üksi olemist nautida, võivad nad võtta kõik vajaliku kaasa väikeses armsas kotikeses.

4. Emad kannavad vaid tosse ja dresse
Miks nad peaksid kandma vaid treeningjalanõusid, kui on ohtralt stiilsemaid variante? Baleriinade ja madalate saabastega on täpselt sama hea jalutamas käia kui tossudega. Ehkki dressid võivad olla mõnusad ja mugavad, teab igaüks, et need kuuluvad siiski trennisaali või jooksurajale, nii et emad on vägagi võimelised kandma ka lihtsaid pükse, jakke, kleite ja seelikuid.

5. Emad ei meigi end kunagi
No kuulge, kui naine ei jõua lapse kõrvalt isegi kiiresti ripsmetušiga tegutseda, peab midagi väga valesti olema. Emad jõuavad enda eest täpselt sama palju hoolitseda kui lasteta naised, see pole lihtsalt nende esmane prioriteet!

Kallis lugeja, kui palju sinul lapse kõrvalt enda eest hoolitsemiseks aega jäi?

Allikas: sheknows.com