Muide toksikoosi puhul on kasu nõelravist. Ometi ei tasu sellega iseseisvalt tegelema hakata, õigem on siiski arstiga konsulteerida. Olete ju ometi end naistenõuandlas arvele võtnud?

Kui ei, siis ärge viivitage. Las siiski spetsialist teeb kindlaks, et teiega kõik korras on. Arst seletab, kuidas enesetunnet parandada ning vastab tekkinud küsimustele. Ta annab hulga saatekirju ning saadab perearsti ning hambaarsti juurde.

Kuni annate analüüse ning võitlete toksikoosi ning kroonilise väsimusega, jätkab lapsuke kasvamist, seni veel figuuri mõjutamata. Tõeline kaalutõus ning vormide ümardumine algavad veidi hiljem, seni aga nautige võimalust mahtuda veel lemmikpükstesse ning jalutada ringi liibuvas kleidis.

Sündmused:

Veresooned on moodustunud. Südamelöökide sagedus on umbes 80 lööki minutis. Sõrmed ja varbad on juba eraldunud, ilmunud on keele maitsmisnäsa ning hammaste alged. Areneb edasi aju, kusjuures fenomenaalse kiirusega: igal minutil toodetakse veerand miljonit uut neuronit. Formeerunud on juba süda. Kui teil on poiss, hakkavad munandid tootma testosterooni.

Pisike liigutab, võib juba käega puudutada pead, nägu, suud; ta avab ja sulgeb suud ning neelab.

Pikkus pealaest ristluudeni on umbes 31-42 mm, kaal 5 grammi ringis.

include "$includes_dir/games/pcal.inc"; ?>