Öeldakse, et magusaisu räägib sellest, et tuleb tüdruk, soolane ja hapu aga ennustavat poissi. Lõpliku soolise “diagnoosi” langetab siiski vaid sünnitus. Ultraheli, isegi kõige täpsem, võib eksida: näiteks võib väikesekese meheau ära segada nabanööriga. Tavaliselt signaliseerib organism, millest tal puudu on.

Aplusehood taanduvad alles pärast seda, kui olete sünnitanud ning toidate last rinnaga. Seni aga tuleb end kontrolli all hoida, jälgida toitumist ning nõuandeid koormusvabadeks päevadeks, püüda loobuda kangest teest ja kohvist ning treenida oma tahtejõudu.

Üheaegselt moraalse enesevalitsusega võib tegeleda vastavate rasedatele mõeldud spordialadega — spetsiaalsed harjutused, säästev koormus, teatavate lihaste treening.

Sündmused

Loode õpib koos emaga “sööma”: ta oskab juba neelata aineid, mis on lahustunud amniootilises vedelikus: neelamisliigutused on maksimaalsed vastuseks magusale, minimaalsed — hapule ja kibedale.

Loode hakkab spontaanselt liikuma. Käed puudutavad teisi kehaosi, nabanööri — “kontrollivad” oma majakese kindlust ja tugevust. Ta hingamine on sage: hingamisliigutused toimuvad 40-70 korda minutis.

include "$includes_dir/games/pcal.inc"; ?>