Naise emotsionaalne seisund ning vastastikused suhted perekonnas

Teie meeleolu on nüüd vägagi vahelduv, teid on kerge solvata ning tasakaalust välja viia.

Kuidas siis nii, et teie armastav abikaasa võib mõelda veel millelegi muule peale lapse? Ta ei taha lugeda raseduskalendrit, nähes embrüo fotot, ei tunne ta heldimust ning ta ei suuda hästi ette kujutada, mis on platsenta. Tema hoolib rohkem tööst, autost, palgast… Etteheidete nimekiri on väga individuaalne, kuid igal juhul lõputu. Isegi kõige hoolitsevamas mehes võib leida puudusi.

Kuid püüdke kasvõi hetkeks paigutada maailma keskpunkt on kõhult kõrvale, nii on kergem mõista kaaslasi. Küllap on teie sõbrad, sugulased ja mees rõõmsad juurdekasvu üle ning ootavad kannatamatusega selle tähtsa hetke saabumist. Ometi ei siputa mitte nende kõhus väikene inimene, mitte nemad ei võta kaalus juurde.

Nad on õnnelikud, kuid nende maailm on jäänud endiseks. Küllap mehe peas tiirlevad mõtted finantsolukorrast ning eelseisvatest kulutustest. Teisalt võib ta end tõrjutuna tunda, kui te ei huvitu enam tema probleemidest ning olete täielikult ümber orienteerunud lasteajakirjadele.

Ning ärge unustage seksi! Kui te ennast hästi tunnete, siis pole see teile vastunäidustatud.

Sündmused

Pikkus pealaest ristluudeni on umbes 19 cm. Kaal 350 g ringis.

Lapsel on kasvanud juba korralikud küüned. Ajus on koos täielik kogu neuronrakke. Laps püüab aru saada, kuidas kõverdada käsi ja jalgu, kuidas neid liigutada, kuidas asetsevad tema kehaosad. Ta õpib puudutama oma nägu, silitama käsi ja jalgu. Kui ta tahab näppu imeda, võib ta selle suu juurde tõsta või kummardada pead selle poole.

include "$includes_dir/games/pcal.inc"; ?>