Isegi praegu vaatate kartusega oma lemmikut, äkki saate temalt nakkuse. Need mõtted segavad oma hoolealust armastamast nii nagu varem. Kuid kas need kartused on ka põhjendatud?

Loomulikult pole mõistlik muretseda looma, kui on kavas laps. Kuid anda oma lemmik ära niipea, kui saite teada oma rasedusest, pole ka vajadust. Sest too on ju perekonna ustav sõber — vajalikud süstid on tehtud ja kui te varem ei haigestunud, miks peaks see teiega nüüd juhtuma? Seejuures võivad koduloomad teie seisundit maandada, nad on alati käepärast, erinevalt töölt hilinevast mehest.

Nagu nüüd arvatakse, teeb liigne steriilsus vaid halba: niipea kui inimene või väikelaps väljub “puhta” ümbruskonna piiridest, sööstab ta kallale hiigelhulk neidsamu mikroobe, keda sai kodunt hoolega välja aetud. Selles ebavõrdses võitluses annab inimene alla ning haigestub otsekohe. Nii et püüdkem säilitada kuldne kesktee!

Sündmused:

Loote pikus — 30 cm. Kaal 650 g ringis. Arenevad kopsud — see on äärmiselt tähtis esimeseks sissehingamiseks väljaspool ema, iseseisvaks hingamiseks. Toimub luuüdi intensiivne areng, seejuures hakkab see funktsioneerima kui iseseisev elund ning muutub peamiseks vereloome organiks. Ultraheli ülesvõtetel saab nüüd näha vaid üksikuid keha fragmente, kuid katsudes võib juba tunda, kus on käed-jalad, pea, võib puudutada ja silitada neid läbi ema kõhu…

include "$includes_dir/games/pcal.inc"; ?>